nlc.hu
TV-sztárok

Interjú Kiss Anna Laurával

Kiss Anna Laura az anyaságról: „Ösztönből csinálok mindent, olyan, mintha mindig is jó lettem volna ebben”

Kisfia születése után hamar visszatért a színjátszáshoz. Kiss Anna Laurát az RTL Klub új sorozatában láthatjuk újra képernyőn. A színésznő az nlc-nek mesélt a forgatásról, és arról, hogyan éli meg az anyaságot.

Nyár elején lettél édesanya és télen már elkezdtél forgatni a Séf meg a többiek című sorozatban. Sokat gondolkoztál, hogy elvállald Nati szerepét?

Nem terveztem előre, hogy mikor térek majd vissza, de titkon reméltem, hogy jön majd valami új lehetőség. Természetesen féltem, milyen lesz néha külön lenni Dinitől, de szerettem volna elvállalni a felkérést. Örülök, hogy így tettem. A párom maximálisan támogatott az első perctől, ő volt és van is Dinivel, amikor forgatok. Ez még jobban megerősítette a kapcsolatukat, óriási lett a kötődés közöttük.

Nem volt nehéz az elválás reggelente?

Dehogynem. A legnehezebb az elindulás volt, sokszor hajnalban mentem forgatni és csak álltam a kisfiam felett a kiságyánál. Nehéz volt az elszakadás, minden nap rohantam haza hozzá, amilyen hamar csak tudtam.

Könnyen visszarázódtál a munkába?

Igen. Nagyon jó kis fiatalos csapat tagja lehetek, ami sokat segített. Nati karaktere pedig közel áll hozzám, ő egy végtelenül bájos lány, aki jó célokért küzd. Minden pillanatát élvezem a szerepnek. Persze folyton tanulok is, ebben a szakmában csak így lehet.

A kisfiad már tíz hónapos. Hogyan éled meg a vele töltött időt?

Nekem Dini egy csodababa. Annak idején több orvos is közölte velem, hogy egy petefészekkel nehezen fogok tudni teherbe esni. Amikor a párommal eldöntöttük, hogy szeretnénk gyereket, féltem, hogy nem lehet majd. De aztán Dini megérkezett és a mai napig azt vallom, őt nekünk küldték. Ő egy olyan kisfiú, aki bearanyozta az életünket. Tudom, hogy minden anya elfogult, de nekem ő tényleg a legcsodálatosabb gyermek a világon.

Kiss Anna Laura sztárinterjú A Séf meg a többiek

Fotó: Instagram

Más az anyaság, mint gondoltad?

Sokan próbáltak felkészíteni arra, milyen nehéz lesz az első időszak, de én minden pillanatot élvezek. Az anyaság számomra csodálatos dolog: könnyen belerázódtam és lubickolok is benne. Ösztönből csinálok mindent, olyan, mintha mindig is jó lettem volna ebben. Persze, vannak sajátos elveim, amiket követek, például én soha nem hagytam egy percet sem sírni a kisfiunkat. Szerintem sokkal kiegyensúlyozottabb lesz a gyerek, ha tudja, hogy mindig ott vagyok mellette. 

Van segítségetek?

Igen, bár anyukám dolgozik és ápolja a nagyszüleimet, mégis, amikor tud segít, illetve Barna anyukája is. De igyekszünk azért egyedül csinálni a dolgainkat, inkább hármasban vagyunk és megoldunk mindent együtt.

Jut időd magadra Dini mellett?

Igen, főleg, mióta van egy ritmusunk, tudok főzni, tornázni, olvasni is a szabadidőmben, amikor ő alszik. Az első hetekben Dini sokszor rajtam pihent, akkor kevesebb időm volt magamra, de mára már tökéletes napirendünk rajzolódott ki, így én is jobban tudok tervezni.

Kiss Anna Laura sztárinterjú A Séf meg a többiek

Fotó: Instagram

Bomba formában vagy, sokat edzel?

Nem híztam olyan sokat a terhességem alatt, mert folyton égett a gyomrom és a cukrom is egy alkalommal magasabb volt, ezért figyelnem kellett az étkezésemre. Kevés szénhidrátot ettem.

Egyébként is szerencsés alkatod van?

A babavárás alatt is mozogtam, kismamatornát csináltam és jógáztam is. Nemrég pedig újra elkezdtem aerobikozni is. Dini fogantatása előtt szerettem volna levizsgázni aerobikedzőként, de közbejött a babavárás, ezért elhalasztottam a vizsgámat. Ezt is szeretném nemsokára pótolni, mert azt még mindig fontosnak tartom, hogy legyen egy B tervünk az életben. A mozgás sokat jelent nekem, ebben is jól érzem magam. Egy színésznőnek pedig fontos a jó állóképesség, egy napi sorozat forgatásán különösen topon kell lenni.

Kiss Anna Laura sztárinterjú A Séf meg a többiek

Kiss Anna Laura, A Séf meg a többiek sztárja (Fotó: RTL Sajtóklub)

Szeretnétek kis tesót Dininek? 

Van két testvérem, nagy családban nőttem fel, ezért mindig is az lebegett a szemeim előtt, hogy három vagy négy gyerekem lesz. Sok babára vágytam, de most egyelőre boldog vagyok eggyel is. Szeretnénk majd, ha bővülne a családunk, de ez most nincs napirenden. Egyelőre ő a legfontosabb, és az, hogy legyen majd egy saját kis házunk.

Munka szempontból milyen terveid vannak?

Rövid távon mindig az a vágyam, hogy tudjak a szakmában dolgozni. Szeretnék színpadon maradni vagy éppen képernyőn. Mindkettőt nagyon szeretem és nem is tudnék választani, szerencsére nem is kell. Eddig mázlim volt, szépen jöttek a lehetőségeim, remélem, ez a jövőben is így lesz majd. Az aerobikedzői vizsgámat mindenképpen szeretném letenni és órákat tartani. Ez a kettő együtt szerintem jól tud működni és gyerek mellett is tudom csinálni. Ez most a fő szempont.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top