nlc.hu
TV-sztárok

Kulcsár Edina Csuti barátnőjéről

„Üdv a családban, Gina!” – Kulcsár Edina így köszöntötte Csuti új barátnőjét

Csuti három héttel ezelőtt vallotta be, hogy jár valakivel.

Kulcsár Edina és Szabó András év elején osztották meg a nyilvánossággal, hogy menthetetlen a házasságuk, így a válás mellett döntöttek. Azóta mindketten megtalálták a boldogságot egy másik ember mellett: a szépségkirálynő a rapper G.w.M-el jött össze, Csuti pedig pár hete randizik egy Regina nevű lánnyal, akivel már közös képet is posztolt

Kulcsár Edina a Story magazinnak mesélt arról, hogy már össze is költöztek a szerelmével és pár szóban exférje új párjáról is beszélt. „Szívből örülök, hogy ilyen hamar sikerült felállnia. Gratuláltam is neki a barátnőjéhez, szerintem nagyon szép lány. Remélem, hogy Csuti is megtalálta a hozzáillő társát. Biztos vagyok benne, hogy nem véletlen, ha ő esélyt ad valakinek, úgyhogy részemről üdv a családban, Gina!” – mondta a lapnak Edina, majd hozzátette, szeretné megismerni a lányt, hiszen mégiscsak a gyerekei közelében lesz innentől.

Kulcsár Edina

Fotó: Instagram

„Én nyitott vagyok, és szeretnék mihamarabb megismerkedni vele, hogy megbizonyosodhassak róla, jó kezekben lesznek a gyerekeim, ha majd vele is időt töltenek. Szerintem ehhez csak így, tiszta szívvel és normálisan lehet hozzáállni, legfőképp a gyerekek, de magunk miatt is” – árulta el a modell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top