nlc.hu
TV-sztárok

Dér Henire ájultan talált rá a férje

Dér Heni ájultan feküdt a kádban, amikor a férje megtalálta

Dér Heni Hajdú Péter műsorában beszélt a fájdalmairól.

Dér Heni fájdalmas történetet osztott meg Hajdú Péterrel az Összezárva című műsorban. A férje, Gergő találta meg a fürdőszobában, miután összeesett. Sok mindenre nem emlékszik, de amire igen, azt felidézte a LifeTV-n.

„Beléptem a kádba és annyit éreztem, hogy ez nagyon fájt. Úgy begörcsölt a hasam és talán mondtam valamit a Gerinek, meg hallotta a csattanást, mert mire bejött, már azt látta, hogy ájultan fekszem a kádban” – magyarázta az énekesnő. Az ugyan nem derül ki, hogy miről volt szó, ám minden bizonnyal arról, amikor kiderült, hogy méhen kívüli terhessége van.

Dér Heni

Fotó: LifeTV

Korábban a Nyerő Párosban beszélt róla, hogy elvesztettek egy kisbabát. „Négy hónappal ezelőtt elveszítettünk egy kisbabát, akit annyira vártunk. Azért mertük most ezt leírni, mert egymást támogatjuk és segítjük is ebben a nehéz időszakban. És abban is bízunk, hogy hamarosan újra átéljük a csodát, és végig is csináljuk együtt” – mondták akkor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top