nlc.hu
TV-sztárok

Hajdú Péter felesége üzletet ajánlott Berki Mazsinak

Hajdú Péter felesége üzleti lehetőséget ajánlott Berki Mazsinak

Miután nem jött össze Berki Mazsi és a babaúszás-oktató, Mattesz Csilla közös vállalkozása, Hajdú Péter felesége, Láng Eszter ajánlott fel az özvegynek egy üzleti lehetőséget.
berki mazsi

Mint arról korábban mi is írtunk, Berki Krisztián özvegye, Berki Mazsi egy babaúszással kapcsolatos vállalkozást indított volna Mattesz Csillával, akihez a kis Emmát is vitték úszni, és baráti kapcsolatot is ápoltak vele. A vállalkozás azonban mégsem valósult meg.

Férje halála után Mazsi nem tudott az üzleti dolgokkal foglalkozni, Mattesz Csilla pedig egy ideig várt rá, majd mással indította el a vállalkozást.

A Blikk megtudta, hogy Mattesz Csilla Hajdú Péter feleségével, Láng Eszterrel indított közös, babaúszással kapcsolatos vállalkozást, ám Eszter elmondása szerint szó sincs arról, hogy miatta hiúsult volna meg Mazsi üzlete.

Láng Eszter azt mondta a lapnak, hogy a babaúszás-oktatóval a korábbi franchise-rendszer arculatváltásában állapodtak meg, ami magában foglalja az összes Baby Spa üzletet és egy olyan képzési központot is, amely a Mattesz-módszert oktatja. Hozzátette, hogy a korábbi, Mazsi által elindított üzlet ettől a rendszertől független volt, és ennek továbbra sincs semmi akadálya.

Hogy az az üzlet miért nem jött létre, az rá és Csillára tartozik, én azonban kifejezett örülnék neki, ha az egyik üzletet ő vinné a franchise-on belül. Fontosnak tartom tisztázni, hogy az én vállalkozásomnak semmi köze nincs ahhoz, hogy Mazsi és Csilla néni között nem jött létre a megállapodás

– mondta Láng Eszter.

Berki Mazsi azt mondta a Blikknek, hogy nem zárkózik el az Eszterrel közös vállalkozástól, ám Mattesz Csillában csalódott és megrendült a bizalma benne.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top