nlc.hu
TV-sztárok

Horváth Gréta a testéről

Horváth Gréta megmutatta a striáit: „Nem kell eltakarni mindent magunkon, ami nem tökéletes”

Csak úgy záporoznak a kommentszekcióban a hasonló sztorik.

Horváth Gréta az elmúlt időszakban ragyog a boldogságtól, éppen ezért tartja fontosnak, hogy megmutassa a kevésbé tökéletes részleteket is. Miután az influenszer és exférje, Meggyes Dávid szétmentek, hosszú időbe telt, míg összeszedte magát. Ez idő alatt nem csak a lelkén, a testén  is dolgozott. Most, hogy újra rátalált a szerelem és sikerült lefogynia is, elégedett az életével, a miértekről pedig rengeteget beszél. Ezúttal a nőtársaihoz szólt, és őszinte képet posztolt a testéről.

Horváth Gréta

Horváth Gréta (Fotó: Instagram)

Minden évben ki szoktam tenni a striás hasam ide. Ezzel szeretnék minden kamasz lányt és nőt biztatni arra vonatkozóan, hogy nem kell eltakarni mindent magunkon ami nem tökéletes. Ti tudtátok, hogy a férfiakat például ez soha nem zavarja? Több ember véleményét kikértem ezzel kapcsolatban és már a kérdést sem értették. Akkor meg minek feszüljünk rajta?” – írta Gréta a bejegyzésében, majd felsorolt pár sebhelyet és sérülést is, amik jó emlékeket idéznek benne. A követői ellepték a kommentszekciót a saját sztorijaikkal. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top