nlc.hu
TV-sztárok

25 éves a TV2

25 éves a TV2: Akkor és most fotók a csatorna arcairól

Ennyit változtak a kedvenceink.

Most szombaton indul a TV2 – 25!, a TV2 születésnapi show-ja, aminek első adásában felidézik a TV2 első öt évét (1997–2001).

TV2

TV2 – 25

A stúdióban Till Attila és Jakupcsek Gabriella a műsorvezetők, hozzájuk érkezik Csisztu Zsuzsa, Németh Lajos, Sváby András és Pachmann Péter, aki az indulás óta a csatornánál dolgozik – rajta kívül ezt csak Juhász Árpi bácsi tudja elmondani a képernyősök közül. 

Az első rész (1997–2001) az 1997. október 3-i indulással kezdődik, hogy aztán kalandozzon többek közt a Tények, a Napló, a Dáridó, a Szerencsekerék, a Kifutó, a Szerelem első látásra, a Mindent vagy semmit, a Multimilliomos, az Esti Broadway.

Csisztu Zsuzsa
Megnézem
Összes kép (10)

Friss bejátszókban látható lesz: Galambos Lajos, Kósa L. Adolf, Gajdos Tamás, Onyutha Judit, Gaál Noémi, Barta Sylvia, Sipos Péter és Pálffy István.

Műsorokra visszaemlékezés: Dáridó, IHM, Napló, Osztálytalálkozó, Szerencsekerék, Tények, Multimilliomos, Forró nyomon, Vad angyal, Leggyengébb láncszem, Kifutó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top