nlc.hu
TV-sztárok

ByeAlexnek nem tetszenek az X-Faktor-kritikák

„A kritika nem az, amit ma ők annak neveznek” – ByeAlexnek nem tetszettek az X-Faktorról alkotott vélemények

Szerinte nem így kéne kritikát írni.

Szombaton elstartolt az X-Faktor új évada, amelyben voltak bőven megható, vicces és kellemetlen pillanatok is. Nyilván idén is rengeteg tehetség jelentkezett, akadtak azonban olyanok is, akik bár magukat jónak tartják, a mentorok elküldték őket. Bizonyos műsorok új évadainál a nagyobb híroldalak mindig írnak kritikát, ez történt most is, ám ByeAlex szerint erre ebben a formában nincs szükség.

X-Faktor mentorok

Fotó: Sajtóklub

„No offenz tényleg… Mielőtt elutaztam Mykonksra, még beleolvastam a »telextől indexig« és társainak x-faktor kritikáiba. igaz a kritika nem az, amit ma ők annak neveznek, de ki vagyok én ugye, hogy megmagyarázzam. Hát ezek szerint egy olyan valaki, aki egy olyan műsorban ül, amiről minden évben leírja ez a mélyen tisztelt elit, hogy szar, kit érdekel, miért van még mindig, és hogy ByeAlex csak elront benne mindenkit, meg hogy a régi mentorok… Csak hát az igazság az az, hogy a faktor most is dobott egy 40.6%-ot!” – kezdte bejegyzését az énekes.

„Ez egy szórakoztató műsor. A célja, hogy az emberek nézzék és közben ne a számlák fizetésére gondoljanak, hanem nevessenek, vagy éppen megbotránkozzanak rajta. Hogy mondhassák, hogy milyen cuki a puskás, vagy hogy milyen fasz a Bye… (nyilván aztán minden. a tehetséges emberekről szól…) Én nem tudom miért várnak tőlünk minden évben mást(?) nem lesz más, ez ilyen! Más VÓT? Jóvanakkor! Akkor más volt! most ez van. változott a világ, új generáció nőtt fel, új szellemben halad a világ. az is működött; de sajnálom ha fáj: ez is működik. És az emberek így vagy úgy: NÉZIK. Ezer kommentek ömlenek a műsor kapcsán mindenhol, a nézettségi adatok pedig a stábunk munkáját igazolják vissza. És hát egy x-faktor évad pont ugyanaz, mint a slágerek szerzése: akkor sikerül, ha az emberek »meghallják«” – fogalmazta meg a kritika kritikáját ByeAlex.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top