nlc.hu
TV-sztárok

Pély Barna részleteket árult el az esküvőjéről

Pély Barna részleteket árult el az esküvőjéről: „Kényelmetlen volt titkolni”

Sokáig titkolta, hogy egybekeltek a párjával.

Pély Barna egy esküvői fotóval köszöntötte születésnapos feleségét pár nappal ezelőtt: így derült ki, hogy az énekes és a párja nemrég összeházasodtak. A zenész azt mondja, nem akarta nagydobra verni az esküvőt, egy ideig titkolta, ám rájött, hogy ez nem jó megoldás, így most a Borsnak beszélt a nagy napról.

Pély Barna

Fotó: Olajos Piroska

„Sokáig egyáltalán nem akartam, csak a barátainknak elárulni. Nem számoltam azzal, milyen kényelmetlen ezt titkolni. Úgy éreztem, Évi szülinapja egy jó alkalom arra, hogy megköszönjem neki, velem van, és közben közhírré tegyük, hogy a kapcsolatunkban szintet ugrottunk.. (…) Közvetlenül a nagy nap előtti héten átestünk a Covidon is, és majdnem át kellett tenni az egész ceremóniát, de pár nappal a szertartás előtt már negatív volt a tesztünk” – mondta Pély Barna és hozzátette, a nászútra egyelőre nem volt idejük, a gyermekáldás pedig majd jön, amikor jönnie kell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top