nlc.hu
TV-sztárok

Távozott Péter gazda kiszemeltje

Házasodna a gazda: „Rád bízom, hogy rám pazarlod a drága idődet vagy sem” – Péter gazdát otthagyta Ági

Nem alakultak ki mély érzelmek.

Hamarosan véget ér a Házasodna a gazda, és mindenkinek meg kell hoznia a döntést, hogy ki az, akire a fenn maradt időt szánni szeretnék

Ági és Péter

Ági és Péter gazda

Péter gazda bizonytalan volt az érzéseiben Ágit illetően, ráadásul azzal sem volt tisztában, hogy a hölgy lerendezte-e már magában a múltat. 

„Nekem is jogom van élni az életemet, persze a gyerekem jövőjét is figyelembe véve. De én a volt párom miatt, hogy a komfortérzetét megtartsam, és ez alapján döntsek, azt nem fogom megtenni, mert engem elhagytak annak idején. Szóval nem az volt, hogy én léptem ki a házasságból, hogy én szerettem volna mást csinálni, és más életet folytatni. Tiszteletben tartottam ezt a választást, és most úgy gondolom, hogy rajtam a sor, és valakinek – pontosabban neki – tiszteletben kell tartania azt, hogy a dolgoknak vannak következményei, és négy év után lehet, hogy ez most megtörténik” – mondta Ági, majd a gazda biztosította arról, hogy át tudja érezni a helyzetét, hisz ő is apuka, majd hozzátette:

„Azt érzem, hogy bár minden megvan benned, amire vágyok, ennek ellenére még érzelmileg nem jutottam oda, hogy érezzek valamit. Ez azzal kombinálva, hogy van ez a logisztikai kérdés, ami egy ilyen gátat épített fel bennem, hogy jobban merjek hozzád közeledni, nagyon valószínűnek tartom azt, hogy ebben a rövid időben én nem fogok tudni ezen túllépni. Tehát rád bízom, hogy megkockáztatod-e még, hogy rám pazarlod a drága idődet vagy sem. De az tény, hogy a másik két lány esetében van valami érzelmi vonal is, nem csak az értelmi döntés volt.”

Végül Ági bejelentette, hogy senki boldogságának az útjába nem akar állni, ezért inkább távozik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top