nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Gabi őszintén beszélt az érzéseiről

Tóth Gabi: „Milyen mértékű a bűnöm, ami miatt évek óta ki lettem kiáltva ellenségnek?”

Szeretné, ha az emberek képesek lennének meglátni egymásban a jót.

Tóth Gabit évek óta rengeteg bántás éri, de az elmúlt hetekben ismét fokozódott az ellene irányuló gyűlölet, ami nagyon megviselte. Az énekesnő sírva adott interjút és elmondta, rengeteg fenyegető üzenetet kap, volt olyan, amiben a két és fél éves lánya halálát kívánják, de több celeb is nyilvánosan élcelődött rajta. Betelt nála a pohár és lenémította a közösségi oldalait, viszont most a csalad.hu-n megjelent blogbejegyzésében leírja, mik zajlottak le benne az elmúlt hetekben. 

Tóth Gabi

Fotó: Instagram

Talán soha nem lesz vége… és ez baromira fáj. Ami a legjobban fáj, hogy tényleg nem értem, mit tettem, amiért ezt tűrnöm kell. Milyen mértékű a bűnöm, ami miatt évek óta ki lettem kiáltva ellenségnek? A családtagjaim, a gyermekem halálát kívánni maradhat büntetlen? – kezdte Gabi. – Vajon, ha mélyen magukba néznek azok az emberek, akik állandóan gerjesztik körülöttem a gyűlöletet, akik álszentnek bélyegeznek, szóval, ha tényleg önvizsgálatot tartanának, vajon akkor is »megköveznének«? Rengetegszer tettem fel magamnak ezeket a kérdéseket. Azon is gondolkodtam, vajon tisztában vannak-e azzal, hogy olvasom ezeket a híreket, a cikkeket, a kommenteket, belül kicsit belehalok és aztán odafordulok a kétéves gyermekemhez és mosolyognom kell. Napról napra, hétről hétre úgy kell itthon viselkednem, mintha a világban minden rendben lenne. Hogyan sírhatnék Hanni előtt, aki még elhiszi, hogy minden ember alapvetően jó? Vajon belegondolnak-e a nagy megmondók, hogy egy-egy lájkvadász poszt pont ugyanolyan kirekesztő és gyűlöletkeltő, mint ami ellen ők állítólag harcolnak? Vagy van egy listájuk, hogy ennek vagy annak az elfogadását hirdetjük, de másnak nem? Mi tartozik vajon ahhoz a listához, amit el kell fogadni? Ha az ő életüket, egzisztenciájukat, elveiket, vallásukat stb. venné valaki nagyító alá, elemezné és bírálná hangosan ország-világ előtt, vajon mit éreznének? Hogyan viselkednének otthon, nem sokkal azután, hogy olvasták a sorokat, ami részletezi, milyen halálnemet kívánnak mások a szeretteiknek? Hogyan ölelnék át a gyermeküket, tudván, hogy neki is milyen tragikus sorsot szánnak olyan emberek, akiket még csak nem is ismer?”

A Sztárban sztár leszek! mentora kitért arra is, hogy ezek a dolgok annyira megviselték, hogy szó szerint belebetegedett és elkapta a koronavírust, majd a bejegyzése végén egy üzenetet küldött a gyűlölködőknek. 

„Kívánom azoknak az embereknek, akik pár lájkért mindenre képesek, hogy ennél sokkal nagyobb örömökben legyen részük. Találják meg azt a társat, aki kiáll mellettük és értük minden áron, soha ne kelljen a könnyeikkel küszködve esti mesét olvasniuk a gyermekeiknek, és képesek legyenek megtanítani nekik a valódi, őszinte, feltétel nélküli elfogadást!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top