nlc.hu
TV-sztárok

Ralifutamot nyert Stohl Luca és Gajdos Tamás

Ralifutamot nyert Stohl Luca és Gajdos Tamás

Életük első versenyén rögtön győztesként értek célba az ATV híradósai.

Stohl Luca szeret új dolgokat kipróbálni, ezt ő maga mesélte tavaly az nlc-nek, amikor egyre szaporodó televíziós feladatairól beszélt. Azóta túl van egy munkahelyváltáson, idén májusban az ATV-hez igazolt, ahol műsorvezetőként erősíti a híradós csapatot. Ezúttal pedig egy igazán vagány feladatot vállalt el – raliautóba pattant Gajdos Tamás kollégája mitfahrereként.

Idén 16. alkalommal rendezték meg a Coop Rallyt, melynek útvonala most az ország keleti felében haladt. Több mint 100 autóval startolt el a mezőny Hatvanból, s a résztvevői két napon keresztül versengtek egymással, hogy közben Kelet-Magyarország tradicionális élelmiszergyártóira és forgalmazóira hívják fel a figyelmet.

Az ATV két híradósa, Stohl Luca és Gajdos Tamás idén első alkalommal álltak rajthoz a kereskedelmi csatorna színeiben, és párosuk igazán ütőképesnek bizonyult, hiszen első helyen értek célba a média kategória versenyzői közül.

Stohl Luca

Stohl Luca mitfahrerként is tökéletesen megállja a helyét

„Először vettem részt a Coop Rallyn, ami hatalmas élmény volt számomra. Egyrészt Tamással nagyon jó kis csapatot alkottunk. Izgalmas ügyességi feladatokon vettünk részt. Ezek közül volt, amelyet elég lett volna csak egyikünknek abszolválni, de végül mindketten teljesítettük. Vicces volt kipróbálni például a hordógurítást és az evezős feladatot – mesélte élményeit Stohl Luca. – Azért is tartom fontosnak, hogy magyar élelmiszereket vásároljak, mert ezzel a hazai termelőket, vállalkozásokat támogatom. Továbbá környezetvédelmi okokból is úgy gondolom, hogy jót teszünk a Földdel, ha a helyben megtermelt, előállított élelmiszereket részesítjük előnyben a hatalmas távolságokból, jelentős környezetszennyezés mellett – repülővel vagy hajóval – ideszállított termékekkel szemben” – hangsúlyozta az ATV híradósa.

A 2006 óta évről évre megrendezett Coop Rally eddig 127 élelmiszertermékeket, vagy más, napi fogyasztási cikkeket gyártó, forgalmazó beszállítót látogatott meg, ezzel is erősítve a kapcsolatot a száz százalékban hazai tulajdonban levő kiskereskedelmi cégcsoport és a kínálata törzsét adó magyarországi cégek között.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top