nlc.hu
TV-sztárok

VV Merci a ValóVilágnak köszönheti a vőlegényét

VV Merci a ValóVilágnak köszönheti a vőlegényét

A magánélete és a karrierje is rendeződött a műsor után.

VV Mercit a ValóVilág jubileumi évadában ismerhette meg az ország: leginkább Moh-val való se veled, se nélküled viszonya miatt cikkeztek róla a lapok. Hamarosan startol a reality 11. évada, ennek apropóján volt az RTL Klub Reggeli vendége. Többek között arról is mesélt, hogy a vőlegényét és a zenei karrierjét is a műsornak köszönheti, így nem is lehetne hálásabb a lehetőségért.

VV Merci

Fotó: RTL

„Ha megtehetném, újra jelentkeznék – kezdte VV Merci. – Barátokat adott, sok élménnyel gazdagodtam. Sok tapasztalatot nyertem, felnőttem, hiszen visszanéztem magam, láttam, mik a hibáim, amiből sokat tanultam. (…) A vőlegényemet is a VV-nek köszönhetem, szerelmet hozott. A Robi (VV Robi, Merci legjobb barátja – a szerk.) legjobb barátja a vőlegényem, miatta ismerkedtem meg. Ha leszedik a fogszabályzót, utána szeretnénk összeházasodni” – részletezte Merci, akinek hamarosan megjelenik az új klipje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top