nlc.hu
TV-sztárok

Schobert Norbi nem tud nyugdíjba menni

Schobert Norbi: „A mostani energiaválságban nem tudok a nyugdíjra gondolni”

Sokkal tovább kell talpon maradnia, mint tervezte.

Schobert Norbi egy hónapja azt nyilatkozta, szeretne öt éven belül nyugdíjba menni és valamelyik fiára bízná a felépített üzletét. Nem sokkal később elmondta, őt is érintik a megemelkedett rezsiárak, hiszen több boltja is van. 

Schobert Norbi

Schobert Norbi a Reggeliben

„Megjöttek a rezsiszámlák. Ilyenkor mindenki nekifeszül a kormánynak, én ezt nem fogom megtenni. Nem vagyok a barátja és a kegyeltje sem. Dolgozom velük is, másokkal is. 30 éve építettem fel az üzletet, 20 éves az Update és 63 boltért próbálok felelni. Nem tudom helyettük kifizetni a rezsiszámlát” – fejtette ki akkor a fitneszguru. 

Az energiaválság miatt újra kellett gondolnia a jövőbeli terveit. 

„A mostani energiaválság-helyzetben nem tudok a nyugdíjra gondolni. Kőkeményen melózom, hogy megtartsam a rendszerem, és életben tartsam a vállalkozásomat, mint mindenki más Magyarországon. A nyugdíj az most elment nagyon messzire. Sokáig kell dolgoznom, hogy működjünk” – mondta most az RTL Klub Reggeliben Norbi, majd hozzátette, szerint még nyolc év, mire fia áttudja venni a bizniszt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top