nlc.hu
TV-sztárok

Új részekkel érkezik a Hal a tortán

G.w.M, Kiszel Tünde és Zalatnay Cini is főz a Hal a tortán új részeiben

November 21-től új évaddal, vadonatúj részekkel és sztárvendégekkel jelentkezik a TV2 Csoport egyik legrégebbi gasztrorealityje, a Hal a tortán.

A vállalkozó szellemű hírességek igyekeznek egymást lefőzni és a Hal a tortán háziasszonyát lenyűgözni. Gáspár Beáról köztudott, hogy a sütés-főzés a kisujjában van, nem egyszer kápráztatta már el a nagyérdeműt ínycsiklandó fogásaival, sőt, saját szakácskönyvet is kiadott, hogy évtizedes gasztronómiai tapasztalatait megossza az érdeklődőkkel.

A Hal a tortán november 21-én indul, az első héten olyan sztárok ragadnak fakanalat, mint a magabiztos, ám a konyhában teljesen idegenül mozgó rapper, GWM, a legendás énekesnő, Zalatnay Cini, a naptárdíva, Kiszel Tünde, a legtöbbet szereplő szóvivő, Győrfi Pál, valamint a mulatós sztár, Jolly kedvese, Szuperák Barbara. A névsor garancia arra, hogy a nézők egyetlen percet sem fognak unatkozni a Hal a tortán ideje alatt!

hal a tortán

Fotó: SuperTV2

Humor, intrika, beszólogatás, őszinte jókedv és persze egy egész héten át tartó esti vacsorashow, aminek a végén kiderül, vajon ki a legjobb vendéglátó? A gasztroreality további vadonatúj részeiben hasonlóan parádés névsorra számíthatnak a SuperTV2 nézői.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top