nlc.hu
TV-sztárok

Így reagált Liptai Claudia lánya arra, hogy testvére lesz

„Panka kiborult, sírni kezdett” – így reagált Liptai Claudia lánya kistestvére érkezésének a hírére

A műsorvezető és férje mindenre felkészültek a bejelentés előtt, ezért gondosan választották meg a helyszínt és az időpontot.

A mai napig kristálytisztán emlékszik arra a pillanatra Liptai Claudia, amikor lányával, Pankával megosztották az örömteli hírt: kistestvére lesz.

Liptai Claudia

Fotó: Sajtóklub

„Örökre emlékezni fogok rá, hogy hogyan reagált Panka, amikor elmondtuk neki Marci érkezését. Külföldön voltunk, ami jó választásnak bizonyult, mert nem tudott messzire futni a hír hallatán” – mondta viccelődve a műsorvezető, aki számított arra, hogy a reakciók vegyesek lesznek.

„Panka kicsit kiborult, sírni kezdett, ami nem lepett meg, hiszen egy ilyen változás bejelentésénél benne van ez is. Ő azonban leginkább azért sírt, mert féltett. Tudta, hogy nem vagyok már húszéves és azonnal átvillant az agyán, hogy most mi lesz velem, velünk” – árulta el Liptai Claudia, aki ügyelt arra, hogy Panka megkapja a megfelelő lelki támogatást.

„Elképzelhető, hogy később az is szöget ütött a fejében, hogy ezzel megszűnik az »egyeduralma«, mindenesetre a barátnője a közelben volt, így hagytuk, hogy az ő vállán is kisírja magát” – idézte fel a történteket a műsorvezető, aki boldog, büszke kétgyermekes édesanya.

„Panka nagyon szereti Marcit és fordítva is igaz ez, de az utóbbi időben szintet lépett a kapcsolatuk. Marci már nem az a tutujgatni való kisbaba, ha úgy van, megmondja a magáét Pankának és bizony visszaszól. Egyre izgalmasabb látni, hogyan nőnek fel és miként reagálnak egymásra” – mondta a 95.8 Sláger FM-en hallható ÉdesKettes című műsorban Liptai Claudia.

A teljes beszélgetés ITT visszahallgatható. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top