nlc.hu
TV-sztárok

Sztárban Sztár leszek!: Molnár Sanyi kiesett

Molnár Sanyi esett ki a Sztárban Sztár leszek!-ben, már tervezi a képernyőre való visszatérését

Nem hagyja abba az éneklést a fodrászként dolgozó tehetség.

A Sztárban Sztár leszek! 5. élő show-jának a végén Jósa Tamás és Molnár Sanyi került a veszélyzónába. A nézők szavazatai nyomán Jósa Tamás jutott tovább, így a veszélyzónában immár 4. alkalommal álló Molnár Sanyi számára véget ért a verseny. Köllő Babett mentoráltja – aki ezúttal Cee Lo Green bőrébe bújva a Kung Fu Fighting című dallal állt színpadra – könnyek között búcsúzott a műsortól. 

Molnár Sanyi

Molnár Sanyi negyedszerre már nem tudta elkerülni a kiesést – Fotó: Sajtószoba

„Nem vagyok egyáltalán csalódott. Nyilván megint rossz volt, hogy veszélyzónás vagyok. Számomra teljesen egyértelmű volt, hiszen a Jósa Tomi iszonyú tehetséges ember, és én ott már valahol elkönyveltem, hogy nekem eddig tartott ez a verseny. Nem lemondtam magamról, hanem azt éreztem, hogy nekem ez most itt eddig tartott. (…) Én tényleg nem rossz szájízzel megyek el most innen” – nyilatkozta a Sztárban Sztár leszek! háttérműsorában Gelencsér Timinek.

Arra a kérdésre, hogyan élte meg, hogy négyszer került a veszélyzónába, a következőket válaszolta: „Lehet, hogy ez viselt meg inkább az egész műsor alatt, nem is az, hogy dalszövegeket kellett tanulni, vagy hogy meg kellett csinálni más valakinek a mozdulatait, vagy az ő hangját, hanem az, hogy veszélyzónás voltam mindig.

A fodrászként dolgozó Molnár Sanyi elárulta, nem hagyja abba az éneklést. „Az egyik szerelmem, amit dédelgetek magamban” – vallotta be az éneklésről. „Most rájöttem arra, hogy nem fogom visszatartani magamban. El kell kezdjek jól írni. Jó gondolatok vannak a fejemben, csak nem tudom kiírni. Erre van egy professzionális, hiper-szuper, gyönyörű barátnőm, aki erre tökéletes, meg penge. Úgyhogy remélem, világot váltunk ketten és megcsináljuk azt, hogy újra vissza tudok jönni a képernyőre” – árulta el.

A Sztárban Sztár leszek!-ben már csak 7 énekes küzd tovább a fődíjért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top