nlc.hu
TV-sztárok

Chris Evans 2022 legszexibb férfija

„Anyukám nagyon boldog lesz” – Chris Evans lett idén a legszexibb férfi

A Marvel-hősöket alakító színészek sorra nyerik el ezt a címet.

Az Amerika Kapitányt alakító Chris Evanst választotta idén a világ legszexibb férfijének az amerikai People magazin. „Anyukám nagyon boldog lesz. Mindenre büszke, amit csinálok, de ezzel aztán tényleg dicsekedhet majd” – mondta a színész a lap pénteken standokra kerülő számában.

Egy évvel korábban szintén egy másik Marvel-szuperhőst, a Hangyát megformáló Paul Rudd lett a világ legszexibb férfija a People szerint. Korábban pedig a széria másik sztárja, a Thor bőrébe bújó Chris Hemsworth volt az első a Bosszúállók stábjából, akinek odaítélték a titulust. A magazin először 1985-ben nevezte meg, hogy szerinte ki a legszexibb férfi a világon; akkor Mel Gibsonra esett a választás.

A 41 éves Evans első filmszerepeit a 2000-es évek elején kapta, majd 2005-ben és 2007-ben két filmben is már szuperhőst alakított; ő volt Johnny Storm, vagyis a Fantasztikus Négyes Fáklyája, de az igazi nagy áttörést az hozta neki, amikor magára öltötte Amerika Kapitány sávos-csillagos jelmezét. Csaknem egy évtizeden át, 10 filmben alakította ő a karaktert, melynek a Bosszúállók: Végjátékban mondott búcsút. Amerika kapitányt követően ő lett Buzz Lightyear hangja a Lightyear című animációs film eredeti változatában.

Chris Evans a The Gray Man premierjén 2022-ben.

Fotó: Valerie Macon / AFP

A People magazinnak azt mondta, pályafutása legnagyobb eredményének jelenleg azt tekinti, hogy mostanra sikerült olyan biztonságot teremtenie magának, hogy már nem kell padlóig nyomnia a gázt. Arról is beszélt, hogy szeretne megnősülni és családot alapítani, viszont a magánéletét nem szeretné kiteregetni. „Bizonyos dolgokat az ember szeretne megtartani magának, a családjának és a barátainak” – fogalmazott Evans.

A legszexibb férfi címről azt mondta, hogy ez olyasmi, amire akkor is emlékezni fog, amikor már öreg és ráncos lesz, és szerencsésnek érzi magát.

(via MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top