nlc.hu
TV-sztárok

Rácz Jenő megvédte Járai Mátét

Rácz Jenő kelt Járai Máté védelmére A Konyhafőnök VIP-ben

A séf nagyon diplomatikusan viselkedett.

Tegnap este startolt A konyhafőnök VIP legújabb évada. Kálid Artúr személyében már meg is van az első kiesője a gasztrorealitynek. A legjobban várt izgalom viszont a Rácz Jenő – Járai Máté páros, akiknek több évre visszanyúlik a múltjuk, ami egy cseppet sem volt felhőtlen. 

Járai Máté

Járai Máté

A két sztár nagyon összeveszett két éve a Nyerő Párosban, és azóta sem állnak szóba egymással. A séf el is mondta, hiába most az újabb közös munka, a kibékülés valószínűleg még várat magára. Éppen ezért érte meglepetésként a színészt, hogy a kóstolásnál pont Jenő volt, aki a védelmére kelt. Máté étele ugyanis nem nyűgözte le Sárközi Ákost, aki szerint kifejezetten száraz és ehetetlen volt, ezzel szemben a másik séf szerint nem voltak vele olyan nagy gondok. 

„Nagyon meglepett, hogy épp Rácz Jenő volt, aki talán a legtöbbet dicsért. Nagyon furcsa volt, hogy azt mondta, egyáltalán nem tartja annyira száraznak az ételemet, mert rengeteg krém van mellette. Rá is néztem Ákos séfre, hogy ugye-ugye? Van, aki ezt tudja, annak ellenére, hogy nem igazán szeret velem szóba állni” – mondta Máté.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top