nlc.hu
TV-sztárok

Távozik a ValóVilágból Nádai Anikó

„Túl korai volt a visszatérésem” – Búcsúzik a ValóVilág nézőitől Nádai Anikó

Nádai Anikó ma este látható utoljára a képernyőn, döntésének jó oka van.
Nádai Anikó

Nádai Anikó több évadon keresztül vezette a ValóVilág esti összefoglalóit és élő show-jait. A 11. évad novemberi indulása óta azonban be kellett látnia, hogy jelenleg még gyermekeivel kell törődnie, a ValóVilág készítői pedig támogatják döntésében.

Nagyon nehéz volt beismerni, de túl korán vetettem magam újra munkába. Alex babám még anyatejes. Sokszor felébred este és éjjel s persze kell neki a jelenlétem. Patrik pedig most lett első osztályos, természetes, hogy ő is nagyon igényli a figyelmem, így bármennyire nehéz is volt, de be kellett látnom, hogy nekem teljes értékűen mellettük van most a helyem

– mondta Anikó, aki a ma esti ValóVilág összefoglalóban látható ebben az évadban utoljára a képernyőn. A ValóVilág készítői és stábja támogatja Anikót a döntésében, aki egyébként négy hónap után tért vissza a képernyőre, és remélik, hogy fognak még a jövőben együtt dolgozni. 
 
A Valóvilág összefoglalói 21:45-től tekinthetőek meg az RTL KETTŐN. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top