nlc.hu
TV-sztárok

Görgényi Fruzsina az életfelfogásáról

Görgényi Fruzsina: „Folyamatosan megkérdőjelezem magam”

Görgényi Fruzsina többször átélte, hogy eltapossák az önértékelését.

Görgényi Fruzsina útkeresése rengeteg bizonytalanságot rejt, van, amire még most is kutatja a választ, de fenntartja magának a jogot, hogy hibázzon és tanuljon belőle. A Barátok közt egykori sztárja, a Farm VIP játékosa nem fél szembenézni magával, tudatosan járja az önismeret útját.

„Nem tanultam még eleget, korábban is jöhettek volna a felismerések, pedig tényleg rengeteg könyvet olvasok ezzel kapcsolatban, terápiára is jártam időszakonként, és nem azért, mert hatalmas gondok vannak velem, hanem egész egyszerűen azért, mert érdekel ez a dolog. Mivel színész vagyok, ebből is adódik az, hogy mindig megkérdőjelezem magamat. Ki gondolná, hogy egy színésznek vannak önértékelési problémái… Azt hiszem, valamennyien azért választjuk ezt a szakmát, mert több figyelemre vágyunk” – mondja Görgényi Fruzsina a Spirit FM-en is hallható #nofilter-Nők, filter nélkül Köböl Anitával adásának vendége.

Görgényi Fruzsina

Fotó: #nofilter-Nők, filter nélkül Köböl Anitával

Szerelmi téren is szereti elemezni az, ami a párkapcsolatában történt. Többször előfordul, hogy jóval a szakítás után, véletlenül találja meg a miértekre a választ.

„Jelen pillanatban nem a párkapcsolati életem, ami dominálna számomra. Azért nem akarom ezt felemlegetni, mert mindenki rögtön arra asszociál, hogy én biztos nem vagyok ezen túl. Szerintem amikor lezársz egy kapcsolatot, főleg, amikor egy hosszabb kapcsolat, akkor hamarabb leszel túl az emberen, mint azoknak a dolgoknak a lecsapódásán, amik történtek a kapcsolaton belül. Sokkal tovább tudja az ember vizsgálni, hogy hogyan viselkedtem ebben a kapcsolatban, hogyan szabtam meg a határaimat vagy hogyan nem szabtam meg egyáltalán. Miben bántottak engem vagy miben bántottam én. Szerintem sokáig tud az ember egy kapcsolatról beszélni úgy, hogy már nem az ember fontos, nem szerelmes már belé, nem akar vele együtt lenni, csak még feldolgozás alatt vannak a történések, amik akkor érték. Én még most is tanulom ezt. Ezt nem úgy értem, hogy én nem tudok letenni valamit. Hanem például olvas az ember valamiről, és annak kapcsán jön egy nagy felismerés” – teszi hozzá a színésznő a #nofilter-Nők, filter nélkül Köböl Anitával műsorában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top