nlc.hu
TV-sztárok

Oláh Gergőt durván szidják a kommentelők

Oláh Gergő: „Attól, hogy valaki halálát kívánod kommentben, a te napod és életed nem lesz jobb”

Nagyon sok a rosszindulatú kommentelő az oldalain, erre akart reagálni.

Pár nappal ezelőtt derült ki, hogy elvették Oláh Gergő jogosítványát, ráadásul három napot a fogdában töltött a gyorshajtásai miatt. Az énekes egy ideig nem kommentálta a róla megjelent cikkeket, ám egy idő után elege lett és a közösségi oldalán öntött tiszta vizet a pohárba.

Oláh Gergő

Fotó: Birton Szabolcs

„10 éve az életem nagy részét autóban töltöm. Olykor sietnem kell egyik városból a másikba, vagy az ország egyik végéből a másikba, hogy időben odaérjek a közönséghez, így lett pár gyorshajtás, plusz 1-2 szabálysértés, így sajnos össze is jött a 10 év alatt annyi büntetőpont, ami miatt végül bevonták a jogosítványomat egy időre! Ez idő alatt voltak olyan esetek, amikor sehogy nem tudtam megoldani, hogy eljussak fontos helyekre, így sajnos autóba ültem!” – vallotta be Oláh Gergő, majd hozzátette, ő sem tökéletes és tudja, hogy hibázott.

Az elmúlt napokban elképesztő mennyiségű rosszindulatú kommentet kapott az oldalain és a cikkek alatt is gyűltek a hozzászólások – ezekre reagált most. „Hidd el kérlek, hogy attól, hogy valakinek leírsz egy jó szaftos ócsárlást, alázást, vagy a halálát kívánod kommentben, mindezt úgy, hogy egy szót sem váltottál még vele az életben, a te napod és életed nem lesz jobb és nem lesz könnyebb a lelkednek sem!
Sőt, az sajnos azt jelzi, hogy valami nincs rendben odabent! Az ilyen emberek irigy, keserű lelkű emberek és én mélységesen sajnálom ezeket az embereket és kívánom nekik, hogy ki tudjanak jönni ebből az állapotból! Mi ezekre törekedve próbálunk más emberek felé megnyilvánulni, nem mindig megy, de erősen törekszünk rá, és ha valaki hibázik, próbálunk segíteni neki és nem még mélyebbre temetni őt!” – írta, majd boldog karácsonyt kívánt minden követőjének.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top