nlc.hu
TV-sztárok

Csutinak új barátnője van

Csutinak új barátnője van: „Tetszik, hogy tanul, hogy a diplomája után a mesterképzését csinálja”

Az üzletember Hajdú Péter műsorának vendége volt, ahol egy pár mondat erejéig a magánélete alakulásáról is beszélt.

Az utóbbi hetekben Csuti és Szorcsik Viki szakítása volt a téma, a kapcsolatuk elején pedig most is nyomon követhetjük a Farm VIP-ben – mint kiderült, a forgatáson ismerték meg egymást, bár ott még nem jöttek össze, hiszen az üzletembernek akkor még volt barátnője. Azóta véget ért a viszonyuk, Csuti pedig most ismét megnyílt a magánéletével kapcsolatban: kiderült, egy fiatal hölggyel randizik. 

„Nagyon szép párt alkotnak, a lány megtestesíti azt, amit Csuti keres egy nőben: okos, szép és sportos – tudtuk meg a lap a pár egyik ismerősétől” – mondta a Blikknek egy ismerőse, Szabó András pedig Hajdú Péternek mesélt részletesebben.

Csuti

Szabó András Csuti (Fotó: Instagram)

„Nem budapesti lány, fiatalabb nálam sokkal, 26 éves lesz. Nagyon tetszik, hogy tanul, hogy a diplomája után a mesterképzését csinálja. (…) Az Instagramon »dobtam egy tüzet« az egyik fotójára és írtam is, erre ő is visszaírt valamit. Az első találkozás egy vacsora volt félúton kettőnk otthona között” – árulta el Csuti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top