nlc.hu
TV-sztárok

Sztárok rosszul sikerült plasztikai műtétei

Katasztrofális plasztikák a sztároknál – előtte-utána képek

Az öregedést még a reflektorfény és a csillogás sem tudja megállítani. Néhány sztár pedig kevésbé méltóságteljesen kezeli ezt a folyamatot, mint mások.

A sztárok között nem számít ritkának, hogy finomításokat végeztetnek el a testükön. Persze nem szabad elítélni sem civilt, sem pedig hírességet, amiért ellátogat egy plasztikai sebész rendelőjébe. Néhány esztétikai beavatkozás azonban nem úgy végződik, ahogyan azt várták volna. A következő sztárok kockáztattak és veszítettek. Közülük páran kifejezetten a rosszul sikerült plasztikai beavatkozással szereztek maguknak még nagyobb hírnevet. Egyáltalán nem a plasztika ellen beszélünk, hiszen vannak esetek, amikor abszolút megvan a maga helye és ideje, és tényleg jobbá tudja tenni egy ember életét, ám az alábbi példák nem ebbe a kategóriába esnek.

Joan Van Ark

Beavatkozások: arcfelvarrás, orrplasztika, szemhéjfelvarrás, kollagéninjekciók, arcimplantátum, ajaktöltés – és nagyobbítás.

Joan van Ark

Joan Van Ark 1985-ben és 2022-ben (Kép: Getty Images/nlc)

Az egykor az amerikai főműsoridős szappanoperák arca, Joan Van Ark több korrekción is átesett, többek között orrplasztikán és arcplasztikán, amelyek katasztrofális eredményt hoztak. A Dallas és a Knots Landing 78 éves sztárja több olyan plasztikai műtétre és beavatkozásra is vállalkozott, melyek elvették tőle a méltósággal öregedést, már ami az arcát illeti. Van Arc a botoxtól kezdve az ajakfeltöltésen és az ajaknagyobbításon át a szemhéjfelvarrásig mindent kipróbált, sajnos nem túl szép eredménnyel.

Courtney Cox

Beavatkozások: arcfelvarrás, botox, kollagéninjekciók, szemhéjfelvarrás.

Courteney Cox 1994-2022

Courteney Cox 1994-ben és 2022-ben (Kép: Getty Images/nlc)

Az amerikai színésznő, producer és rendező, Courtney Cox a munkái mellett arról is elhíresült, hogy túlzásba esett a plasztikai beavatkozások terén, és az arca szinte karakterét vesztette ennek eredményeképp. A Jóbarátok című sikersorozatban játszott szerepéről ismert, most 58 éves színésznő többek között arcfelvarráson és számos kollagéninjekción esett át az arca, az ajkai és a szeme körül. Cox azóta megbánta a sok beavatkozást, 2017-ben végül fel is oldatta a töltőanyagot az arcában, mert úgy érezte, elvesztette a saját arcát.

Katie Price

Beavatkozások: mellnagyobbítás, arcfelvarrás, fenékemelés, botox, kollagéninjekciók, szemhéjfelvarrás, ajaktöltés.

Katie Price 1996-2022

Katie Price 1996-ban és 2022-ben (Kép: Getty Images/nlc)

Jordan néven vált híressé a tévés, modell és üzletasszony Katie Price, aki az elmúlt 25 évben sokkoló plasztikai beavatkozásokon esett át. A most 44 éves Price 1995-ben kezdte sminktetoválással, majd azóta szép lassan több 100 ezer dollárt költött a mellnagyobbítástól kezdve az arcfelvarráson, botoxon, túlzott arcfeltöltésen, brazil fenékemelésen át sok más beavatkozásig, így szinte az egész testét megváltoztatta.

Mickey Rourke

Beavatkozások: öt orrplasztika, állimplantátum, ajakimplantátum, arcimplantátum, hajbeültetés, szemhéjfelvarrás, arcfelvarrás, kollagéninjekciók.

Mickey Rourke 1989_2022

Mickey Rourke 1989-ben és 2022-ben (Kép: Getty Images/nlc)

Mickey Rourke amerikai színész, bokszoló, forgatókönyvíró több rossz döntést is hozott a plasztikai sebészet területén, amelyek egykor szebb napokat látott külsejébe kerültek. A 70 éves Rourke a hajátültetés és a szemhéjplasztika mellett egy borzalmas arcfelvarráson is átesett, amitől egészen természetellenes megjelenést kapott az arca.

Priscilla Presley

Beavatkozások: arcfelvarrás, szemhéjfelvarrás, orrplasztika, botox.

Priscilla Presley 1980_2022

Priscilla Presley 1980-ban és 2022-ben (Kép: Getty Images/nlc)

Priscilla Presley amerikai üzletasszony és Elvis Presley egykori felesége különböző beavatkozásokon esett át. A ma már 77 éve Priscilla bevallotta, hogy az egyik szilikonos arcfeltöltés alkalmából félrekezelték, ami katasztrofális hatással volt az arcára. Emellett többször kapott lézer- és botoxkezelést is, aminek az eredménye az arca viaszos kinézete lett.

Melanie Griffith

Beavatkozások: szemhéjplasztika, arcfelvarrás, botox, kollagéninjekciók, zsírleszívás, szemhéjplasztika, ajaktöltés.

Melanie Griffith 1990_2022

Melanie Griffith 1990-ben és 2022-ben (Kép: Getty Images/nlc)

A 65 éves Melanie Richards Griffith amerikai színésznő és filmproducer az 50-es évei közepén-végén belekóstolt a plasztikai műtétekbe. Sajnos az eredmény egy rémálom volt – ezt maga Griffith is elismerte. A média és a nyilvánosság számos negatív reakciója után Griffith úgy döntött, hogy új plasztikai sebész segítségét kéri, hogy visszafordítsa az arcán okozott károk egy részét.

Donatella Versace

Beavatkozások: botox, lézeres kezelések, számos arcfelvarrás, ajaktöltés, orrplasztika.

Donatella Versace 1999_2022

Donatella Versace 1999-ben és 2022-ben (Kép: Getty Images/nlc)

Donatella Versace divattervező és a néhai Gianni Versace testvére közismert arról, hogy extrém módon túlzásba viszi a plasztikai műtéteket. A 67 éves olasz üzletasszony számos elfuserált esztétikai műtéten és kezelésen esett át, jól látható, hogy az arca az évek során számos változáson ment keresztül. Versace a botoxtól kezdve a lézeres kezeléseken, kollagéninjekciókon át az arc-, szem- és szemöldökfelvarrásig mindenféle műtéten átesett már. Az egykor gyönyörű Donatella túlzásba vitt plasztikai műtétek terén túl messzire ment ahhoz, hogy bármelyik sebész helyre tudja hozni az arcát.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top