nlc.hu
TV-sztárok

Borbély Alexandra az anyaságról

Borbély Alexandra az anyaságról: „Ha azt érzem, valami fáj nekik, akkor én is kikészülök”

Csodás napokat él meg Alexandra és férje.

Borbély Alexandra tavaly októberben hozta világra Nagy Ervinnel közös ikerlányait. A színésznő a Reggeliben nyilatkozott először arról, milyen az anyaság és milyen új dolgokat fedez fel magán anyaként. 

Borbély Alexandra

Borbély Alexandra a Reggeliben

„Boldogok vagyunk és alszanak a gyermekeink. Nagyon élvezem az anyaságot, közben persze figyelem magam, hogy mik azok az új dolgok, amiket ők hoznak ki belőlem, de hát az első három hónapban voltak mondjuk hasfájósak, utana elmúlt. Egy hónapja tulajdonképpen akkor sírnak, amikor mondjuk nagyon éhesek. Amíg terhes voltam, volt bennem egy olyan, hogy mi van, ha türelmetlen leszek, persze, később még ez kiderülhet, de remélem, hogy nem fog. Az ember kicsit fél, hogy fog ráhatni ez az egész, hiszen egy teljesen új dolog, ami még nem volt. Nincs meglepetés, jól reagálok dolgokra. Kicsit érzékeny vagyok, nyilván, vagy ha azt érzem, valami fáj nekik, akkor én is kikészülök” – mesélte a színésznő, akiben ilyenkor férje tartja a lelket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top