nlc.hu
TV-sztárok

Sári Évi reagált a pletykákra

Sári Évi reagált a vádra, miszerint köze van Kucsera Gáborék válásához

Tiszta vizet öntött a pohárba.

Február elején robbant a hír, miszerint 10 év után válik Tápai Szabina és Kucsera Gábor. A háromgyerekes anyuka később részleteket is megosztott, miért romlott meg kapcsolatuk. 

„Nem fogok szépíteni, volt megcsalás. Sokáig nagyon türelmes és elfogadó voltam, de egyszerűen rá kellett jönnöm, hogy nem működik köztünk ez az egész. Nyolc hónapja külön élünk, és úgy érzem, így a jó mindenkinek” – mondta akkor Szabina. A kajakozó mindvégig hallgatott és csak annyit nyilatkozott, megviseli a jelenlegi helyzet. Nem csoda, hiszen azóta mindenki csak találgat, ki csalhatott meg kit és kivel. Több név is felmerült a sajtóban és a rajongók között, például Kucsera korábbi exét, Sári Évit is szóba hozták vele. Erre reagált most közösségi oldalán az énekesnő. 

Sári Évi

Sári Évi (Fotó: Instagram)

„Az elmúlt hetekben csúnyán belekevertek egy család magánéletébe. Most jött el a pillanat, amikor már muszáj kommentálnom az eseményeket, mert sajnos egy olyan irányba indult el ez az egész, ami már kifejezetten sértő és bántó. Sokan pocskondiáznak és minősíthetetlen stílusban becsmérelnek engem, egy olyan dolog miatt, ami NEM IGAZ! Eleinte jót nevettem az egészen, de most már nem vicces. Mindig is tisztességesen éltem az életemet és tisztességes kapcsolataim voltak. A lényeg: semmi közöm Kucsera Gáborhoz több, mint 10 éve. Szabina ELŐTT! volt a párom. A szakításunk óta nem tartjuk a kapcsolatot semmilyen formában. Az elmúlt években egyszer találkoztunk egy edzőteremben véletlenül és 5 percet beszélgettünk arról, hogy kivel mi történt. Ennyi. Tehát NEM tettem tönkre senki életét, NEM akadályoztam senki boldogságát, NEM romboltam szét senkinek a családját! Minden kommentelő és véleményt nyilvánító nyugodjon meg végre, NINCS KÖZÖM AZ Ő ÉLETÜKHÖZ! Sőt, őszintén sajnálom, hogy így alakult a kapcsolatuk, hiszen 3 kisgyermekük is van, így nyilván nincsenek könnyű helyzetben. A legjobbakat kívánom az egész családnak!” – írta a bejegyzésében Évi, amit úgy zárt, többet nem szeretne nyilatkozni az üggyel kapcsolatban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top