nlc.hu
TV-sztárok

Oláh Ibolya nyilatkozott

Oláh Ibolya hosszú idő után először nyilatkozott: „Soha semmi nem volt az enyém”

Ibolya évekig nem találta a megfelelő embereket, akikkel együtt tudott volna dolgozni.

Oláh Ibolyát 2003-ban, a Megasztárban ismerte meg az ország, most 20 évvel később újra színpadra állt a TV2 Sztárban Sztár című műsorában, ahol nemcsak a zsűrit, de a nézőket is hétről hétre elkápráztatja. 

Oláh Ibolya

Oláh Ibolya (Fotó: Schumy Csaba)

Az énekesnő évekig nem adott interjúkat, hanem csak a zenének élt, de most megtörte a csendet és a BEST magazinnak mesélt arról, változott-e ez idő alatt. 

„Mindig is nyugodt voltam, csak a külső tényezők zökkentettek ki. Sokszor nem a megfelelő emberekkel vettem körül magam. Egész életemben kerestem, hogy kivel tudok jól együtt dolgozni – mesélte az énekesnő, aki Presser Gáborban és Födő Sándor zeneszerzőben találta meg a tökéletes munkatársakat. Majd kitért arra is, hogy bár ő gyermekotthonban nőtt fel, miért nem döntött sosem úgy, hogy nevelőszülő legyen. – Nem volt időm ezen gondolkodni. Huszonévesen, hirtelen jött az ismertség. Először a rivaldafénnyel kellett megküzdenem, aztán örültem, hogy a zenének élhetek. Bár nem lettem nevelőszülő, se szülő, Anyácska jótékonysági kezdeményezéseiben igyekszem mindig részt venni. Legyen az egy nyári táboroztatás vagy karácsonyi adományosztás.

Az énekesnő az interjúban arra is kitért, hogyan kapcsolódik ki, amikor éppen nem zenél. „Utazással. Igazi világcsavargó vagyok! Új párna, új fogkefe – sokáig így éltem. Soha semmi nem volt az enyém, de az utazások örök élmények, amik mindig velem maradnak. Most egy kicsit nyugodtabb életet élek. Van egy Marló, de nekem csak Marlenka nevű csibész kutyám is, akivel sok időt töltök. Rengeteg szeretetet ad.” 

BEST-címlap

BEST-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top