nlc.hu
TV-sztárok

Rémálma vált valóra Fésűs Nellynek

Vajtó Lajos rémálommá tette Fésűs Nelly életét

Aminek Lajos örült, annak Nelly nem annyira.

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos tavaly még boldogan újságolták, hogy megvették álmaik otthonát Halásztelken, ahol az üzletember most valóra váltotta felesége rémálmát. 

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos

Fotó: Schumy Csaba

Tavaly a színésznő szerepelt A Konyhafőnök VIP-ben, mely után bevallotta, madárfóbiája van, ezen pedig a sok madárkopasztás sem segített neki. Elmondása alapján addig nincs a szárnyasokkal problémája, míg nem kerülnek a közelébe. Eközben Lajos szerepelt a Farm VIP-ben, ahol annyira megtetszett neki a gazdálkodás, hogy otthon is kialakított egy tyúkólt, felesége legnagyobb bánatára. 

„Ennyit vagyok hajlandó elviselni a tyúkokból – mondta a színésznő, miközben két tojást a kezében tartott. – Ezt úgy kell elképzelni, hogy amíg ruhában van a madár, élve vagy holtan, addig a közelében sem szeretek lenni.”

A színésznő viccesen megjegyezte, hogy a tollat, mint boát elviseli a nyakában, a kopasz madarat konyhakészen szintén, de egyben semmiképpen. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top