nlc.hu
TV-sztárok

Schobert Norbi feladja

Schobert Norbi: „Én már nem vagyok alkalmas arra, hogy harcoljak”

Mostantól a családjára szeretne koncentrálni.

Schobert Norbit évek óta érik a szerencsétlenségek. Tavaly komoly bajba került a cége, mely miatt majdnem az összes Update-üzlet bezárt, márciusban pedig végrehajtás indult a Norbi Update Lowcarb Zrt. ellen. 

Schobert Norbi

Schobert Norbi (Fotó: Korponai Tamás)

A fitneszguru akkor azt mondta, csak egy könyvelési hiba miatt indíthatták el a végrehajtást. Később viszont bejelentette, kiszáll a Norbi Update operatív vezetésből, és a jövőben kizárólag a termékfejlesztéssel foglalkozik majd. A cég irányítását egy régi barátjaként bemutatott pécsi vállalkozó, Fazekas Zoltán és stábja veszi át. A megpróbáltatások megviselték Norbit, aki ezekről most részletesen mesél Hajdú Péter Frizbi című Youtube-műsorában. 

„A céget az elmúlt két év küldte padlóra. Az, hogy nem voltam ott, beteg voltam, és ennyi. Végigment az országon a Covid-járvány, a rezsiválság, én a stressztől vagy a Covidtól, nem tudom mitől, kaptam egy sztrókot. Összeestem, másfél évig otthon néztem ki a fejemből. Én már nem vagyok alkalmas arra, hogy harcoljak. Hazugsággal győznek le, túlerő van ellenem – mondta a műsorban Norbi, amit a Blikk szemlézett. Norbi arról is beszélt, szerinte a cég újra virágozni fog, ám a jövőben már csak tanácsadóként szeretne szerepet vállalni. – Időt kérek a Jóistentől, és vissza fogok térni. Ha nem mint Norbi, akkor mint Rubint Réka menedzsere és támasza. A legelső tevékenységem az lesz, hogy ősszel szervezek egy heti rendszeres tornát, ahol az embereket ingyen fogom tornáztatni. Az életem hátralevő részét inkább Rékára fogom áldozni és a családomra, nem az Update-ért fogok küzdeni mindenki ellen. Húsz évig küzdöttem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top