Út a babáig Babát várok
Szponzorált tartalom

Ezeket a filmeket látnod kell, ha babát vársz

Nem baj, ha félsz a gyerekvállalástól. Akkor sem, ha épp terhes vagy.

Az, hogy teherbe esel, még nem azt jelenti, hogy rögtön kézenfekvő és megnyugtató tényként kezeled, hogy gyereked lesz. Teljesen természetes, hogy bepánikolsz, rosszul leszel, és ez az érzés újra és újra visszatér a kilenc hónap alatt. A következő összeállításban hasonló érzésekkel küszködő kismamákról szóló filmeket mutatunk, amelyekben a terhesség vagy egy kapcsolat árnyoldalait is láthatod a babavárás időszakában. A lényeg, hogy nem vagy egyedül ezekkel az érzéseiddel!

Várandósok – Az a bizonyos kilenc hónap

Öt pár szívmelengető története a terhesség nem mindig szórakoztató velejáróival. Valakit a túltengő hormonok készítenek ki, van, aki inkább örökbe fogadna, másnak pedig azzal kell szembenéznie, mi van akkor, ha már az első randiból teherbe esés lesz.

Továbbállók

A harmincas éveikben járó Burt és Verona első gyermeküket várva döntenek úgy, hogy elköltöznek Coloradóból, ezért nyakukba veszik az országot, és körbeutazzák, az ideális otthon után kutatva. Útjuk során különböző barátokkal és azok gyereknevelési szokásaival találkoznak, ami nem mindig a legpozitívabb jövőképet mutatja.

Felkoppintva

A huszonnész éves Alison egy buliban megismerkedik Bennel, aminek egyéjszakás kaland lesz a vége. Vagyis a két fiatal ezt hiszi. Ám hamar kiderül, hogy a lány terhes…

Bomba bébi

New York egyik legsikeresebb üzletasszonya, J. C. Wiatt kisbabát örököl egy távoli rokonától pénz helyett, a nő nagy bánatára. A nő élete egyik pillanatról a másikra fenekestül felfordul, és elindul a meredek lejtőn lefelé. Vagy mégsem?

Áldatlan állapotban

A karrierjükben és a magánéletükben is tökéletes harmóniában lévő Rebecca és Samuel boldog párkapcsolatban élnek már évek óta. Hamarosan azonban minden megváltozik, amikor Rebecca bejelenti, hogy terhes.

Drágám, terhes vagyok!

Kristy és Jake házassága döcögősen indul, hiszen a férfi retteg az elköteleződéstől, mégis elveszi a lányt. Ráadásul a rokonok is folyamatosan párkapcsolati tanácsokkal látják el őket, miközben még a lakáshitelt is törleszteni kell. Kristy közben teherbe esik…

Parents

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top