Utazás

A Te személyes közérzetjavító programod

Egész napos jó közérzet? Ez nem is olyan nehéz: Legjobb lesz, ha mindjárt egy kiadós, hétalvóknak szánt reggelivel kezded a napot. Némi reggeli torna – profi irányítással – téged is beindít.




Aki különösen sok pihenést igényel, kezdheti eleinte egy kisebb sétával is. Így szabadidős stressz nélkül indulhat az aktív nap – hisz te döntöd el, hogy síeléshez, sífutáshoz, korcsolyázáshoz „hótaposós “ túrázáshoz van-e inkább kedved, vagy pedig megajándékozod magad egy lusta délutánnal a nyugágyban, puha takaróba csavarva. Végül is tervezhetsz uszoda- vagy termálfürdő-látogatást is Bad Kleinkirchheim-ban, Villachban, Warmbad-ban vagy Bad Bleiberg-ban. Mint már mondottuk:a tempót te diktálod! Semmiképpen se szalaszd azonban el a csúcspontot:a romantikus fáklyás túrát forralt bor és keksz mellett, Karintia csillagfényes, tiszta téli éjszakáinak egyikén.


Hagyd magad kényeztetni!





A jó közérzetért indított harcban minden régió és a jó közérzetért felelős számos egység vesz részt. Különösen kényelmes szálláshelyek, fantasztikus wellness-létesítmények és rengeteg jó ötlet vár itt rád, hogy a jó közérzetet kulináris élvezetek, rendezvények, sportolási lehetőségek és kirándulások segítsék elő. Így gondoskodunk a mélyreható teljes élvezetről!


Téli Jó Közérzet Csomag





Mindig vasárnaptól csütörtökig
Érvényes: 4.-31.1. és 22.2.-20.4.03
4 éjszaka félpanzióval egy karintiai pihenőhelyen
minden szolgáltatást tartalmaz
termálfürdő-vagy fedett uszodai belépő
frissítő reggeli későnkelőknek
üdvözlőital a szobában
aktív program
napozóágy puha takaróval
fáklyás gyalogséta és asonlók

személyenkénti ár/panzió/****-os
szálloda/kétágyas szoba/félpanzió

256,- EURO-tól

Leköthető az összes téli üdülőkörzetben és szállás-kategóriában,
kérésre gyermekkedvezmény

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top