Utazás

Barátoknál üdülni az egész családdal

Karintia régi hagyományokra tekinthet vissza, mint a családi üdültetés helyszíne. Nem véletlenül találták itt ki a gyermekszállodákat. Alig találni más olyan országot, ahol nagyok és kicsik számára ilyen vonzó kínálatcsomagokat állítanak össze.




Karintiában ugyanis tudják, mi okoz örömöt – és nem is mindig csak a síelés. Gyakran a hóban megélt apró kalandokra és az emberekre emlékszünk utólag a legszívesebben. Így például a “Nocki-kirándulásokra” a Nockberg-hegyekben, a Millstätter See nevű tónál tett síszafarira, vagy a vidám “Bobo-Family-Hét”-re Nassfeld-nél, és az iskolai síkóstoló-napokra, ahol játék, sport és móka mellett új, kedves barátokra lehetett szert tenni. S persze ott volt a fantasztikus “hótaposós” túra anyuval és apuval, amelynek a végén azt a szuper gyerekpuncsot ihattuk…






Anyu és apu egyedül otthon


Ha pedig anyu és apu egyedül szeretne csinálni valamit, gyerekeiket jó kezekben tudhatják: barátságos síoktatóknál olyan családi síterepeken, ahol gondoskodnak arról, hogy az apróságok valóban haladjanak is. Nem csoda, ha a kicsik már ilyen ügyesen mozognak: A “pelenkások szlalom-táborában”, Lieser/Malta-tal-ban, a síelést szinte már azelőtt elsajátítják, hogy



járni tudnának. A nagyobbak a hódeszkás élményparkokban tombolják ki magukat a Wörthersee mentén a “sport&élvezet inkl.” program keretében, vagy a villachi sípályák környékén az arriachi “Bukfencvilágban”. Egyet garantálunk: Az unalom ismeretlen fogalom Karintiában! Karintia családi régiói csábító csomagokat kínálnak neked családos pihenésre.

Kérd Karintia vonzó ajánlatait és üdülési katalógusait!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top