Utazás

Karintia-Top-Síbérlettel élvezet a síelés

Tegyük fel, hogy Bad Kleinheimban töltöd szabadságodat, és azt hallod, hogy a Turrach-on csodálatos lehet, Nassfeld pedig tovább gyarapodott egy méter új hóval.





Hódítsd meg Karintiát sílécekkel!

Napfény, dél, a síelés örömei – erre garancia egész Karintia. Győződj meg erről te is a legújabb divat, a sí-hopping keretében, és próbáljd ki a különböző síterepeket. Karintia nem túl nagy, viszont nagyon jól kiépített. Így aztán a különböző síterepek könnyen és kényelmesen, rövid időn belül elérhetők. Ha kedved támad, hogy meglátogasd “a nagy 4″ egyik, vagy másik legdivatosabb helyét, vagy a többi fantasztikus síterepet, szerezd be a Karintia Top Síbérletet. Ezzel a szuper síbérlettel azokon a sípályákon élvezheted a síelést, ahol csak kedved tartja.






Ha beszerzed a Top-Ski-Kärnten-Pass, azaz a Karintia Top Síbérletet, s mindjárt fel is kerekedhetsz, különben ki sem tudnád használni az összes lehetőséget. A Karintia Top Síbérlet ugyanis egyfajta mindent nyitó csodakulcs, amellyel igénybe veheted Karintia összes síterepét.

Csupán 161 euróba kerül, és felnőttként 6 napig élvezheted előnyeit! A Karintia Top Síbérlet 1,5 és 14 nap közötti időtartamra szól, és kétféle változatban létezik:a „Gold “28 síterep használatát teszi lehetővé. A „Silber“nevű változattal Nassfeld, Bad Kleinkirchheim és Turrach kivételével minden síterületen olyan előnyösen síelhetsz, mint még soha. S ami a legjobb:1,5 naptól kezdődően minden többnapos bérlet automatikusan Karintia Top Síbérletnek számít!


Szuper Nap Sísláger







Kattints a térképre!
Érvényes: 22.2. től 1.3.03
7 éjszaka reggelivel
6 napos “Gold” szuperbérlet
5 napos sítanfolyam,vagy síkölcsönzés 6 napra
Garnier Napfénycsomag és Napfényital
személyenkénti ár/panzió/kétágyas
szoba/szállás reggelivel

424,- EURO-tól

Leköthető az összes téli üdülőkörzetben és szálláskategóriában, kérésre gyermekkedvezmény

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top