Utazás

Szabad pályákat Karintia telének!

A karintiai tél titka könnyen megfejthetõ: Karintia egyszerûen három dolgot jelent, úgymint:napfényt, délies tájat és a síelés örömét.





Skiarena, Bad Kleinkirchheim, Heiligenblut és a Mölltaler gletscher síelésre alkalmas térsége –”a nagy 4″– bizonyára neked is mond valamit: Ezek a területek híresek kiváló kínálatukról, fantasztikus, nagy kiterjedésű pályáikról, a táj egyediségéről és a térség különleges hangulatáról. De Karintia régióiban ennél is többet fedezhetsz fel: sok kisebb síterepet, ahol a kezdők éppúgy találnak maguknak elegendő kihívást, mint a legtechnikásabb lesiklók. Itt te is zöld utat kapsz a legszebb kék, piros és fekete pályákon!


(Pálya-)hóbiztos kínálat!
 
Ausztria legdélebbi szövetségi államaként Karintia kétszeresen is a nyertesekhez tartozik: Egyrészt garantáltak a napfényes órák, fekvésénél fogva pedig a magashegyi éghajlat biztosítja a bő hóesést. Nyugodtan hagyatkozhatnánk az időjárásra – de Karintiában mi biztosra megyünk. Hógyártó beren- dezések gondoskodnak arról, hogy Karintia nagyobb pályái akkor is hóbiztosak legyenek, ha a völgyben már a strandszezonra készülődnek.

 




Hétköznapi Szlalom Csomag


Mindig vasárnaptól, ill. hétfőtől csütörtökig
Érvényes:12.-16.1.,19.-23.1.,
26.-30.1.,23.-27.2.03

• 3 éjszaka reggelivel
• 3 napos “Gold” szuperbérlet
• 2 napos sítanfolyam,vagy síkölcsönzés 3 napra
• Garnier Napfénycsomag és Napfényital
személyenkénti ár/panzió/kétágyas
szoba/szállás reggelivel

214,- EURO-tól


Leköthető az összes téli üdülőkörzetben és szálláskategóriában, gyermekkedvezmény és kérésre egy nap hosszabbítás.







Kattints a képre!
Sok minden szól egy téli karintiai üdülés mellett, többek között a vidék közlekedési szempontból előnyös fekvése is! Kedvet kaptál arra, hogy barátoknál üdülj, hogy élvezd a napot, a déli vidéket és a síelés örömeit?

Részletes információkért, és az egyes síterepek vonzó kínálataiért fordulj a Kärnten Information gyors és ingyenes ügyfélszolgálatához!

Kärnten Information
Casinoplatz 1 9220 Velden Austria
Tel.:0043 (0)463/3000
Fax:0043 (0)4274/52100-50
e-mail: karintia5@winterinfo.at
www.karintia.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top