Utazás

Kattints és utazz! – intézze on-line utazását

Rohanó világunkban egyre kevesebb idõnk marad pihenni, még kevesebb ezt megszervezni. Ha végre eldöntöttük, hogy elmegyünk nyaralni, akkor kezdõdik a hosszas ügyintézés:





Utazási irodát találni, kiválasztani a helyszínt, az időpontot, hogy hol szálljunk meg, hogy mindezt mennyiért, és még sorolhatnánk. A sok prospektus átböngészése nem rövid feladat, pedig ha a legjobb megoldást akarjuk megtalálni, akkor ez elkerülhetetlen.
Gondoltuk ezt eddig.



A XXI. században az utazni vágyó embernek már nem kell a várost járnia, nem kell számos utazási irodát felkeresnie, elég, ha hátradől a fotelben otthon, bekapcsolja a számítógépét, és az interneten rövid időn belül mindent elintézhet. Nincs olyan dolog, amit ne találna meg a neten, csak néhány kattintás, és az információk világa tárul elé. Ezt az igényt felismerve alakultak az on-line utazásközvetítő oldalak, azzal a nem titkolt céllal, hogy segítsenek a kutakodásban, mindenki számára a legmegfelelőbb utazás kiválasztásában.







Kiválasztottuk az úti célt, de nincs időnk bemenni az irodába, hogy személyesen foglaljuk le az utat? Semmi gond, hiszen az utazásközvetítő portálok az ügyintézésben is segítenek: minden, ami az utazásunkhoz szükséges, néhány kattintással elintézhető anélkül, hogy felkeltünk volna a székünkből. A világhálón az árakat és a szolgáltatásokat is könnyen össze lehet hasonlítani. Az egyik legismertebb és legrégebbi ilyen utazási portál a Startutazás, amelynek szlogenje a Kattints és utazz!.

A www.startutazas.hu  oldal segítséget nyújt az érdeklődőknek abban, hogy könnyen, gyorsan és csak pár lépéssel megtalálhassák a legmegfelelőbb utazási







lehetőséget. A portálnak több olyan szolgáltatása van, amely lehetővé teszi a személyre szabott utazás kiválasztását. Keresőjében ki lehet választani, hogy milyen földrészre, milyen országba, milyen régióba, milyen városba akar menni az utas, milyen típusú utazásban akar részt venni (például körutazás, síelés, kalandtúra, vadvízi evezés, stb), mikor szeretne menni és mennyit hajlandó rá áldozni. Ez mind szempont egy utazás kiválasztásánál, és ebben a Startutazás segít. Nekünk csak el kell dönteni, hogy mit szeretnénk, és kiadja a kívánságunknak leginkább megfelelő lehetőségeket.

Az ajánlatokhoz képgaléria, szálloda és programleírás, valamint az







országokhoz tartozó hasznos információk tartoznak. Ha megtaláltuk álmaink útját, nem kell bemennünk az irodába, lefoglalhatjuk azonnal a számítógép előtt ülve. Fizetni banki átutalással is lehet. Ennél gyorsabb és kényelmesebb ügyintézés nem igazán képzelhető el, és a megbízhatóság is garantált. Néhányan talán még félnek az Interneten való ügyintézéstől, de a weboldal mögött egy cég található, melynek adatait (címét, engedélyszámát, bankszámlaszámát) a honlapon meg lehet találni. A foglalási útmutató segítségével minden apró részletettel megismerkedhetünk. Körültekintőnek kell lenni, de olyan megbízható oldalaknál, mint például a Startutazás, nem kell attól tartanunk, hogy becsapnak minket. Bízzunk tehát az Internet adta lehetőségekben, az on-line utazásközvetítésben, hiszen a saját életünket könnyítjük meg.







Ha nem akarunk lemaradni az akciós utakról, a legfrissebb ajánlatokról, akkor érdemes feliratkozni az oldal hírlevelére. Ebben mindig megkaphatjuk a legjobb, legkedvezőbb utazási tippeket, így akár spórolni is tudunk az utazási költségeken. A fórumok is segíthetnek a választásban, hiszen maguk az utasok osztják meg egymással tapasztalataikat és élményeiket. A www.startutazas.hu  egyik legkedveltebb keresője az „ennyiért utaznék” kereső. Ez úgy működik, hogy be kell írni, hogy mennyiért szeretnék utazni maximum, és az összes lehetőséget kiadja abban az árkategóriában. Lehet szörfözni, kiválasztani, lefoglalni és egyből utazni. Nincs is ennél kényelmesebb, ráadásul mindezt egy olyan oldalon tehetjük meg, amelynek külső és belső megjelenése is felhasználóbarát és áttekinthető.

Próbáljuk ki, néhány kattintás, és már meg is találtuk a kívánságainknak leginkább megfelelő utazást! »


Mindig a legújabb ajánlatok! Íratkozz fel a hírlevélre! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top