Utazás

Sármos és karizmatikus férfiakra vágynak igazán a nők

A nők szeretik a varázslatos férfiakat és minden férfi valamilyen módon varázslatos...

Vannak olyan férfiak, akik élvezik férfi létük minden percét. Olyanok, akik megértőek, sármosak, karizmatikusak, humorosak. Könnyedségük, és játékosságuk az, ami igazán vonzóvá teszi őket. A lényeg, hogy csak önmagukat adják.

Flörtölnek, de nem taktikáznak. Őszinték. És ez az a tulajdonság, amire a nők igazán vágynak. Hölgyeim, felkészültetek?

Egy varázslatos férfi imád flörtölni, élvezi a férfiak és nők közti játék szexi könnyedségét.

Élvezi a forró éjszakákat, az egyedülálló helyzeteket és egyszerűen levesz a lábadról könnyedségével és ellenállhatatlanul szexis mivoltával. De ami mégfontosabb, tudja, hogy hogyan kell egy nőt megnevettetni…

Ilyen férfiaknak fejlesztették ki bruno banani új illatát, a Magic Man-t. A varázslatos férfiak illata.

Az új illat, a Magic Man egyet jelent a sármmal, a humorral és könnyed és varázslatos karizmával.

A csomagolás és színvilág:

A Magic Man igazán feltűnő. A csomagolás színei a karizmát és a magabiztosságot szimbolizálják. Pszichológiailag a kék vonzalmat ébreszt, míg a fekete az intenzitást és a varázslatot hangsúlyozza. A Magic Man üvege elegáns fekete színben pomázik.

 
Az illat

Az új bruno banani Magic Man egyedülálló fás szívillata férfias és vibráló. A forró gin accord modernsége és frissessége beindítja a vonzerőt – elkezdődik a varázslat. Aki ezt viseli, annak senki sem fog tudni ellenállni!

 Érezd meg a bruno banani Magic Man varázslatot és hagyd, hogy a vonzó energia és karizma vegyen körül! Pimasz mosoly és varázslatos illat bűvöl el – és ne lepődj meg, ha idáig számodra elképzelhetetlen dolgok történnek majd veled!

Lépj be te is a varázslatos férfiak új lelőhelyére: www.magic-man-club.com

A bruno banani Magic Man weboldalán te is felfedezheted a varázslatos férfiakat!

A Magic Man Clubba nemcsak férfiak léphetnek be, hanem a hölgyek számára is nyitottak a kapuk. Hiszen minden nő a saját varázslatos férfiját keresi, nemde? Itt az ideje, hogy mindenki meg is találja!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top