Utazás

Programok, egyidejű rendezvények

Az UTAZÁS 2010 nemcsak egyszerű kiállítás, hanem programkavalkád a család minden tagja számára, így nagyszerű kikapcsolódás március első hétvégéjére. A kiállítók standjainak színes kínálata, sztárfellépői, "sípos-dobos-nádihegedűs" műsorai és étel-ital kóstolói mellett a szervezők is rengeteg programmal készülnek.

A Fesztiválszínpadon három napon keresztül folyamatos zenés-táncos műsor zajlik.

Ugyanitt naponta több alkalommal kerülnek kalapács alá üdülések az utazásárverésen, így ha szerencsés vagy és bátor még a kiállítási áraknál is kedvezményesebben juthatsz hozzá álmaid nyaralásához. Kedveled a kerékpározást? Nézz be a Balaton Bike House-ba, ahol mindent megtalálsz a balatoni kerékpározással kapcsolatban, legyen szó kerékpárosbarát szolgáltatókról vagy kétkerekű programokról.

A Világjáró Klub interaktív, vetítéssel egybekötött úti-élménybeszámolókkal vár, ahol többek között a díszvendég Törökországba és Brazíliába is elkalauzolnak, de képzeletben ott lehetsz egy luxus tengerjáróhajó fedélzetén is.

Hazaindulás előtt pedig ugorj be egy kávéra az UTAZÁS 2010 internetkávézójába. Nem tudod kire bízni a gyereket? Az sem akadály, a kiállításon ingyenes gyermekmegőrző és játszóház működik, ahol gyermeked tehetségét fejlesztik, míg te a csodák világát élvezed.

 

Programok, egyidejű rendezvények

 

Az UTAZÁS 2010 kiállításra megváltott belépőjegyeddel hat másik rendezvényre is belépési jogot szerzel. Az UTAZÁS 2010 kiállítással egyidőben rendezik például a Budapest Boat Show nemzetközi hajókiállítást.

Programok, egyidejű rendezvényekItt egy pillanatra a luxus világába csöppenhetsz és több száz jacht és vitorlás között sétálgathatsz.
Csak le ne essen az állad! A szomszédban máris ott a Karaván Szalon lakókocsi és lakóautó bemutató, ahol még egy veterán kiállítással is tetézik a szervezők az amúgy sem mindennapi látványt, hiszen Magyarországon nincs még egy olyan rendezvény, ahol ennyi guruló szállodát csodálhatnál meg egy helyen. A Golf Expo Magyarország egyetlen golf kiállításaként ismertet meg ezzel a természetközeli, nyugodt sporttal. A Karát Ékszer Sziget a csillogás, az órák és ékszerek világába enged betekintést, ahol ezúttal nem csak a szemnek, de a kéznek is mindent szabad.

 

A II. Európai Leader Expo neve bizonyára nem sokat jelent számodra, de ha azt mondjuk: „falu a városban”, akkor bizonyára elindul a fantáziád. Ha ide is benézel nem csak a fantáziád, de a nyálelválasztásod is garantáltan beindul, itt ugyanis ízelítőt kaphatsz a magyar vidék gasztronómiai ínyencségeiből, de meg is vásárolhatod azokat. És végezetül ne hagyd ki a III. PORT.hu Bringaexpot sem, ahol a kétkerekű sport minden kelléke rád vár, de persze nem csak akkor érdemes ide bekukkantanod, ha új kerékpárra vágysz, hanem akkor is, ha csak szeretsz bringázni.

 

További infókért kattints a www.utazas.hungexpo.hu oldalra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top