Utazás

Törökország és India

Az UTAZÁS 2010 kiállításon a külföldi országok közül Törökország és India kerül idén fókuszba.

Törökország és IndiaA rendezvény díszvendége Törökország, amely két földrészen fekszik és ez már önmagában is különleges.

Törökországban április végétől október végéig tart a nyár, így bőven van időd kiélvezni a több, mint 7000 kilométeres tengerpartot, a kék tengert és a rengeteg kulturális látnivalót.

A kiállításon elsőkézből kaphatsz információkat merre érdemes menned, mit kell feltétlenül látnod, mit kóstolj meg és milyen az ország árszínvonala.

 

Törökország kulturális, zenés-táncos programokkal is készül az UTAZÁS 2010 kiállításra, hogy igazi török hangulatot varázsoljon neked itt Budapesten, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

 

Törökország és India

 

Ígéretes úticélként India mutatkozik be az UTAZÁS 2010 kiállításon. A világ második legnépesebb országában nincs hiány a látnivalókban. Delhi fővárosába érkezve egy egészen más világba csöppenünk. A tengerpart szerelmeseinek Goát ajánljuk. Az Arany Háromszög legnagyobb kincse azonban talán mégis a Taj Mahal, a szerelem emlékművének is nevezett építmény. Indiának sokat köszönhet a világ: a buddhizmust, a jógát, az ajurvédát, a hennát és még sorolhatnánk. De hogy pontosan mi mindent is? Az UTAZÁS 2010 kiállításon ezt is megtudhatod, mint ahogy sok minden mást is az országról. Kérdezz bátran!

 

Még több információért keresd fel a www.utazas.hungexpo.hu weboldalt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top