Utazás

Hévíz Kártya +

Egyet adunk, de Te és családod ennél sokkal többet kap. A Hévíz Kártya+ bevezetésével azok a vendégek, akik a városban legalább 2 éjszakát eltöltenek Hévízen, számos kedvezményben részesülnek.

A helyi és környékbeli szolgáltatók plusz szolgáltatásokat és természetesen százalékos kedvezményeket is nyújtanak.

Az éttermekben jobbnál jobb ajánlatokkal várják a vendégeket akár ebédre, vacsorára, akár csak egy kis kávézásra. Télen kimondottan jólesik betérni a hosszú délutáni séta után, egy kellemes, hangulatos kávézóba vagy étterembe, ahol a vendéglátó valóban vendégül lát Benneteket vagy egy Hévíz Város borával vagy éppen megkóstolhatja a környék specialitását is, a szilvalekváros kukoricaprószát.

Hévíz Kártya +

 

Sok vendég úgy tér haza Hévízről, hogy egy igazi gasztronómiai kalandozásban volt része. Pláne, ha kora tavasz van, amikor a nap már nyújtózkodik, de még hűvös az idő. Ilyenkor szinte törvényszerű, hogy a wellness pihenés nem az aktív mozgásról szól, hanem a fürdőzésről és a jókat eszem-iszomról. Persze mikor csalogat bennünket a tavaszi napsütés, akkor már könnyebben rávesszük magunkat a szabadtéri programokra is. Könnyed mozgást jelent a golfozás, ami talán az egyik legjobb stresszoldó sportprogram is.

Hévíz Kártya +

 

Hévíz kártyával a szolgáltatásokat minden évszakban kedvezményesen veheti igénybe.

S ha már a fürdőzést említettük, a kártya tulajdonosai 50%-os kedvezménnyel vehetik meg a belépőjegyet a 2011-ben nyitott Festetics fürdőházba. Ellazulhatsz a jacuzzikban és a különböző hőfokú szaunákban, valamint a fedett részen keresztül elérhető a belső termálvizes fürdő is.

Hévíz Kártya +

 

A kártya használata jó lehetőség mindazok számára is, akik eddig úgymond féltek belépni egy-egy nagyobb szállodába, hogy megtekintsék a kínálatát. Ha nálad van a Hévíz Kártya+, akkor kedvezményes napi fürdőbelépővel a rendszeres úszásról sem kell lemondanod, sőt emellett igénybe veheted a fitnesz-termeket is.

A kényeztetéshez hozzátartozik a szépségszalonok kellemesebbnél kellemesebb arc-és testkezelései, melyet a fodrászat, manikűr, pedikűr egészít ki.

Ajánljuk Neked is, hogy a hévízi pihenés során látogassátok meg a városban lévő kisüzleteket, butikokat, akik minőségi termékekkel várják mindazokat, akik akár saját magukat, akár ismerőseiket szeretnénk meglepni egy ruhával, egy cipővel, vagy éppen egy ajándéktárggyal, amiről elmondható, hogy Hévízről való.

Hévíz Kártya +
 
 

Természetesen a kártya Neked is ingyenes, csak kérned kell szállásadódtól és élvezni a kedvezményeket!

 

Tekintsd meg a Hévíz kártya teljes kínálatát és használd, ajánld ismerőseidnek >>>

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top