Utazás

Miért éppen Hévíz?

Hévízről mi is juthat eszünkbe, mint a gyógyulás és a gyógykúra. Az ékszerdoboznak is beillő kisvárosban természetesen nem csak gyógyulni lehet. Csodás hely ahhoz, hogy megőrizzük testünk aktív fizikai állapotát, erősítsük szellemi frissességünket, valamint megtaláljuk lelki harmóniánkat, a nyugalmat (még ha csak pár napra is...). Az aktív mozgásprogramok, mint például a nordic walking séták, kerékpártúrák, séta a városban, a tó melletti kifolyónál vagy az egregyi borozósorra, mind-mind a feltöltődést segítik.

Van, akinek ezek jelentik a gyógyító erőt, van akinek azonban az, hogy csodás környezetben pihen két-három, vagy akár több napot is. Van, akinek az is pihenés, ha szinte semmi mást nem csinál, mint egyszerűen élvezi a szabadságot, a városka egyedi hangulatát, az éttermek kiváló zalai specialitásait, melyet a hévízi bor kortyolgatása és a baráti beszélgetések tesznek felejthetetlenné.

Miért éppen Hévíz?

 

Mert ugye tudjuk! A jó étel és a jó bor éppoly fontos az élethez, mint a jó egészség!

Nem kell hinni annak a szóbeszédnek, hogy Hévízre csak az idősebb korosztály jár gyógyulni. Gyere el családoddal például a tavaszi szünetben egy párnapos pihenésre és láthatod, hogy ráérősen sétálgatva, a vízben lubickolva élvezik a gyerekkel utazó családok, a fiatal párok, a középkorosztályos baráti társaságok a kisváros nyugalmas világát.

Miért éppen Hévíz?

 

A sétálóutcán, az éttermekben, a szállodákban és magánszálláshelyeken szinte minden korosztállyal találkozni lehet, ami mind azt bizonyítja, hogy Hévíz az egyik ideális hely ahhoz, hogy felfrissüljünk, gyógyuljunk, pihenjünk vagy kényeztessük magunkat.

Miért éppen Hévíz?

 

Évente legalább egyszer el kell utazni Hévízre! Nézd meg a kínálatot és válassz kedvedre!

 

További információk: www.heviz.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top