Utazás

Fedezd fel a hatodik érzékedet!

... vendéglátás 5 csillagon túl!

Hagyd, hogy a hévízi ötcsillagos Lotus Therme Hotel & Spa mind a hat érzékedet elkényeztesse! Engedj a csábításnak!

Fedezd fel a hatodik érzékedet!A tökéletes kényeztetés alapját három elsődleges érzékelésünk képezi: a látás, a hallás és a tapintás.

Ha már megcsodáltad a szálloda környezetét, amely egy 17 hektáros természetvédelmi park közepén fekszik, fedezd fel a park csendes nyugalmát és érezd a bőrödön a víz simogatását! Ha ez megvan, akkor eljött az ideje, hogy a következő szintre lépj: a szaglás és az ízlelés világába.

Itt már nem csak testedet, hanem lelkedet is kényeztetik a különböző aromájú illóolajokkal és inycsiklandó ételekkel.

 A szálloda dolgozóinak vendégszeretete nyitja meg előtted a 6. érzék birodalmának kapuit, ahová belépve az érzékek egyensúlyba kerülnek és az élmények igazán felejthetetlenné válnak.

Látás
Csodáld meg a hajnali ködpárába burkolózó medencét, a szállodát körülölelő fák levelein keresztül átszűrődő napfényt és a tavasszal újjáéledő természetet a parkban!

Hallás
Hallgasd a hajnali órákban lengedező fák leveleinek susogását, a medence vizének megnyugtató csobogását, a nyári estéken a medence partjáról beszűrődő lágy tánczene hangjait!

Érintés
Élvezd a szaunázás, a kényeztető masszázsok és a spa-kezelések után újjászületett bőrödet, a hajad símaságát a fodrászatból kilépve, és a medencék kellemesen meleg vagy üdítően hűsítő vizét!

Fedezd fel a hatodik érzékedet!

 

Szaglás
Lélegezd be a holt-tengeri sóbarlang jótékony hatású levegőjét, a szaunarituálék során alkalmazott egzotikus aromákat, az esti vacsoránál a magyaros és nemzetközi ételek ínycsiklandó illatát.

Ízlelés
Ízleld meg a Corvinus Étterem hagyományos és különleges fogásait, a Shali Mar Bár klasszikus és egyedi koktélkreációit és a négyfogásos gourmet gálavacsora ételeit.

A hévízi Lotus Therme szállodában az idei évben minden hónap más-más érzék jegyében telik.

Fedezd fel a hatodik érzékedet!Az április az ízlelés hónapja

Az egész hónap az ízek köré épül. Április 14-én a szálloda konyhafőnöke, Tatár Attila amuse bouche-sal, vagyis apró falatkákkal kedveskedik a vendégeknek, az „Ízek utcájában” pedig helyi termelők kézműves különlegességeit kóstolhatod meg!

A 6. érzék

A tökéletes wellness hétvégéd alatt pedig élvezd a szálloda munkatársainak vendégszeretetét, öt csillagon túl!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top