Utazás

Természetes gyógymódok a hévízi HunguestHotel Heliosban***superior

A világhírű Hévízi gyógytótól 500 m-re, egy csodálatos 45.000 m2-es ősparkban várunk Téged és barátaidat, családodat szállodánkban.

Wellness részlegünkön élvezheted az élménymedencét, a pezsgőfürdőt, a finn- és infraszaunát, a gőzkabint, a Kneipp taposómedencét és a skótzuhanyt.

A regenerálódásról a saját termálkutunkból táplált gyógyvizes medence, a 27 féle mozgásszervi, ízületi, nőgyógyászati, légzőszervi, allergológiai és bőrgyógyászati betegség gyógyítására kidolgozott terápiák gondoskodnak.

Természetes gyógymódok a hévízi HunguestHotel Heliosban***superior

 

Szállodánkban fontosnak tartjuk annak jelentőségét, hogy a testi gyógyításon kívül szellemi és lelki síkon is segítsük vendégeinket. Ezért a tradicionális hévízi terápia mellett – mely TAJ kártyával, csekély önrész befizetésével bárki számára elérhető – számos alternatív terápiás lehetőséget is kínálunk.

A rendszeresen megrendezésre kerülő selfness (önismereti) napok keretében Selfness Teamünk segítségével zajlanak az életmódterápiával, Hellinger családállítással, Bach virágterápiával, örömterápiával kiegészített foglalkozások.

Természetes gyógymódok a hévízi HunguestHotel Heliosban***superior

 

A szállodában lehetőség van holisztikus léböjtkúrára, alternatív mozgásterápiákra (csakrajóga, hangtálas víziterápia, Chi-Kung), kvantum terápiára (mely felismeri szerveid egyensúlyzavarát, a rejtett betegségeket), hangmasszázsra (mely remekül képes oldani a stresszt, felerősíteni szervezeted öngyógyító képességét), tibeti hangtálas kezelésre (mely során különféle hangszerek segítségével harmonizáló hangrezgések áramolnak testedbe), lézerterápiára (mely a sejtjeidben fotokémiai reakciók révén javítja az anyagcserét), sonoterápiára (melynek lényege az artériákban kialakult szűkület vagy elzáródás kezelése), halterápiás kezelésre (mely során az apró doktorhalak áldozatos munkájának köszönhetően a bőröd megpuhul, bársonyosan sima lesz, a bőrkeménykedések eltűnnek).

Természetes gyógymódok a hévízi HunguestHotel Heliosban***superior

 

 

Egész évben színes programok, koncertek teszik változatossá ajánlatainkat.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top