Utazás

Hévíz, az élet forrása!

A tavaszi lelki megújulás központja. A téli zord időszakot lezártuk, legalábbis úgy léptünk át a tavaszba, hogy a tél minden nyűgét, gondját hátrahagyjuk. De vajon ez az elképzelésünk maradéktalanul megvalósult?

Önnek volt lehetősége elűzni a gondokat, hogy megújult lélekkel fusson neki az új évnek? Ha még nem, akkor épp itt az ideje, hogy ezt megtegye! Az elmélyüléshez Hévízen nyugodt, csendes környezetet teremthet magának.

Hévíz színvonalas szálláshelyeivel és a világhíres hévízi tóval ideális hely a feltöltődéshez és a megújuláshoz. Legyen egyszer az évben a lelki megtisztulás fontosabb, mint a testi kényeztetés! A belülről jövő tisztaság könnyebbé teszi testünket, emberi önmagunkat és tetteinket

Hévíz ma már nemcsak a tradicionális gyógyászat egyik kiemelkedő központja, hanem széles skáláját kínálja a relaxációs módszereknek. Különleges lelki kezelésnek számít például a kineziológiai konzultáció, amely egy holisztikus, gyógyító személyiségfejlesztő módszer. Szakember segítségével könnyen feloldhatjuk a bennünk lévő akadályokat, főleg, ha pozitív változást szeretnénk az életünkben.

Hévíz, az élet forrása!

A hévízi gyógy-és wellness központokban részt vehetnek autogén tréningeken, ahol belső figyelemmel jön létre a pszichés ellazultság. Hatására javulni fognak a szellemi munkában elvégzett eredmények is. Továbbá itt említjük meg az ayurvédikus masszázsokat, a kínai fejmasszázst, a különböző szertartásos szauna felöntéseket, melyek mind-mind a lelki feltöltődést segítik elő.

Szánjon időt önmagára és lelkére! Keresse a különleges lelki felfrissülést nyújtó pihenést és kezdje a tavaszt új energiával!

Tavaszi programajánló a lelki feltöltődéshez

Hévízi Hungarikum Fesztivál – április 4-9.

„Veca Világa” – Janicsák Veca szuperkoncert – április 13.

II. BOLDOG BÉKEIDŐK HÉVÍZE – április 28. – május 1.

Bővebb információ és kiadványrendelés:

Tourinform Hévíz, 8380 Hévíz, Rákóczi u. 2.

Tel.: 0036/83/ 540-131, E-mail: heviz@tourinform.hu

www.heviz.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top