Utazás

Nem lesznek celebgyerekek az Attraction-apuka lurkói

Nem szállt a fejükbe a siker, Szűcs Zoltán és az Attraction csoport tagjai két lábbal a földön maradtak, az angol tehetségkutató és a Las Vegas-i szerződés ellenére is. A csapat vezetője eszerint próbálja meg nevelni két gyermekét is.
Nem lesznek celebgyerekek az Attraction-apuka lurkói


Elindult a Nők Lapja Café NYÁR oldala! Gyere és nyaraljunk együtt!
Nyár dobozok

Az árnyékszínház tagjai hamarosan indulnak Las Vegasba, ahol számos fellépés vár rájuk, ám Szücsi, és felesége két gyermeke itthon maradnak Magyarországon a nagyszülőkkel. „Egyelőre ők itthon lesznek, persze majd meglátogatnak minket az Egyesült Államokban, és mi is, amikor csak tudunk, hazautazunk hozzájuk, de nem szeretnénk még kitenni őket ennek a hatalmas felhajtásnak” – mondta Szücsi, aki feleségével együtt azt szeretné, ha két a lurkó továbbra is egészséges környezetben, a hétköznapi gyerekek gondtalan életet élhetné.

Nem lesznek celebgyerekek az Attraction-apuka lurkói

Belőlük tehát valószínűleg nem lesz Celin Dion csemetéje, aki az év felét a híres mamával tölti egy Las Vegas-i luxusszállodában, és otthonnak hívja az 5017-es szobát. „A pakliban benne van az is, hogy esetleg kétlaki életet fogunk élni, de szeretnénk megőrizni a gyökereinket, hisz mi magyarként értünk el sikereket” – folytatta Szücsi, majd hozzátette, hogy azt sem szeretné, ha gyermekei teljesen kimaradjanak azokból az élményekből, amelyeket ők átélhetnek a jövőben.

Nem lesznek celebgyerekek az Attraction-apuka lurkói

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top