Utazás

Tartalmas őszi kikapcsolódás

Az őszt is érdemes szeretni! A természet mesés színei, az indián nyár langyos napsugarai utazni, csavarogni hívnak. Egy szép szálloda wellnessrészlegében jó érzés megpihenni egy kiadós kirándulás után.

Bor, Mámor, Balaton

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

A Balaton déli partján, Budapesttől mindössze 115 km-re fekvő négycsillagos szálloda egész évben sokszínű és programokkal teli csomagokkal várja a pihenni és feltöltődni vágyó vendégeket. A Hotel Wellamarinban ősszel a magyar boroké lesz a főszerep, hiszen ilyenkor kezdődik a szüreti időszak.
Ízlelje meg hazai borainkat és ismerkedjen meg közelebbről borvidékeinkkel!
A Wellamarinban 2013. szeptember 22. és október 24. között különböző tájegységekről érkeznek neves magyar borászok, hogy egy vacsora keretében a közönség elé tárják legkedveltebb boraikat.

 

A kóstolók alkalmával bepillantást nyerhetnek a borkészítés világába és annak mesterségébe.
Elsőként a Barátcsuha pincészet fog bemutatkozni szeptember 28-án, amely során 3-4-féle bor keretében kalauzolja el vendégeinket a mesés balatoni borvidékre, Balatonakalira.
Kísérjen minket figyelemmel, és válasszon kedvére szállodánk ajánlatai közül.
Foglaljon minimum két éjszakára, és legyen részese egy igazi gasztronómiai utazásnak! További részletekért keresse fel weboldalunkat vagy kövessen minket a Facebookon!

Web: www.wellamarin.hu

 

   Mátyás Király Gyógyszálloda***superior……ahol a Vendég a Fenség és az Apród az Úr”

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Minden generáció számára tartalmas, kényeztető üdülés és kikapcsolódás helyszíne szállodánk, ahol a kényelmes szobák, kényeztető gyógy- és wellnesskezelések mellett a kulináris élvezetekre is kiemelkedő hangsúlyt fordítunk.
A barlangfürdőben wellness- és egészségmegőrző kezelések széles skálájával várjuk a kényeztetésre, felfrissülésre vágyókat. Éttermünkben a svédasztalos félpanziós ellátással érkezők hatalmas ételválasztékból választhatnak korlátlan fogyasztás mellett.

 

Baba- és gyermekbarát szolgáltatásokkal várjuk a gyermekekkel érkező vendégeinket: játszótér, játszószoba, gyermekmedence, baba-mama konyha, gyermekétlap és étterem, családi és pótágyazható szobák.

Tartalmas feltöltődés már 7000 Ft/fő/éjtől!

Töltse nálunk az őszi szünetet fantasztikus áron, hiszen színes programokkal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt!

További részletekért és akciós árainkért keresse szállodánkat!
www.matyashotel.hu

 

Kikapcsolódás az egész családnak!

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Az őszi szünetben a Hotel Bonvino külön készül a gyermekeknek és szülőknek egyaránt: a lurkókat várja a Salföldi Major, Szigligeti vár, Zoli bohóc, gyermekfoglalkozások, badacsonyi túrák, manómozi, szalonnasütés a tábortűz mellett és „rémséges” programok halloween alkalmából.
Amíg a gyermekek kihancúrozzák magukat, addig a szülők élvezhetik aromaszauna-felöntéseinket, különleges szőlőmagolajos és csokoládés kezelésekkel melengethetik át fáradt tagjaikat, esténként pedig vezetett borkóstolókon ismerhetik meg a környék „aranyát”, azaz a legjobb badacsonyi borokat.

A gasztronómia szerelmesei is megtalálják számításaikat, hisz a büfévacsora ételsora olyan kiváló őszi alapanyagokból épül fel, mint a tök, erdei gombák és vadak. Ezen felül szállodánkban minden csomagajánlathoz 3 tételes meglepetés borkóstolóval kényeztetjük vendégeinket.

Próbáljon ki minket! Élje át Badacsonyt!

Őszi szüneti ajánlatok:

http://hotelbonvino.hu/hu/packages/oszi-szunet_1231.html#.UjgQYj-ylRw

Elérhetőség:

8261 Badacsony
Park u. 22.
Telefon: 06 87 532 210
www.hotelbonvino.hu

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top