Utazás

Ez a világ legdrágább hotelszobája – fotó

Egy európai nagyváros aratta le a babért.

Első gondolatra sokaknak biztosan egy dubai vagy egy hongkongi szálloda ugrana be, miközben Genfben található a világ legdrágább hotelszobája. Olyan nagyvárosokat utasított maga mögé a rangsorban, mint Szingapúr, Hongkong, Angola, Sydney vagy éppen N’Djamena (Csád fővárosa). A genfi Wilson elnök Hotelben átszámítva mintegy 14 millió forintért tölthetünk el egy éjszakát, mégpedig a Penthouse Suite lakosztályban – írja a Bornrich.com.

Ha esetleg nem futja rá, és csak kevesebbért tudunk szobát kivenni, ám a minőségből nem szívesen adnánk alább, akkor választhatjuk akár a berni Schweizerhof Hotelt, ahol 915 ezer forintra rúg egy éjszaka, míg az N’Djamena-i Kempinski Hotelben 1,3 millió forint a szállás. A hongkongi Intercontinental szállodában 2,8 millió forintért, a Syndey-i Park Hyatt Hotelben 2,8 millió forintért, a moszkvai Ritz-Carlton szállodában pedig 3,5 millió forintért alhatunk meg. A szingapúri Marina Bay Sands Hotelben 3,7 millió forintra rúg a tarifa, a zürichi The Dolder Grand Hotelben 4 millióra, míg a tokiói Ritz-Carltonban 5,4 millió forintra.

Forrás: bornrich.org
Forrás: bornrich.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top