Utazás

Pihenés az ünnepi időszakokban Hajdúszoboszlón

A karácsonyi ünnep fénye és az óévbúcsúztatás öröme az Alföld fürdővárosát, Hajdúszoboszlót is beragyogja, és a kiemelt időszakokban ünnepi programok és csomagajánlatok várják Önöket a decemberi hónapban!

Töltse a szeretet ünnepét és a szilveszteri óévbúcsúztatást 2013-ban Hajdúszoboszlón!

Pihenés az ünnepi időszakokban Hajdúszoboszlón

 

Az év utolsó hónapjának egyik kiemelt eseménye a karácsony, amikor a keresztény egyház hívei a kis Jézus születésére emlékeznek, de emellett a szeretet ünnepeként sok nem keresztény ember is ünnepli világszerte.

A karácsonyi szünet idején (2013.12.23-12.27) és már ezt megelőzően is Hajdúszoboszlón karácsonyi programok és kiemelt szállásajánlatok várják a vendégeket. A szeretet ünnepén ajándékozza meg szeretteit és önmagát is egy kis kényeztetéssel, és pihenjen, töltődjön fel Hajdúszoboszlón.

Decemberben, a városban zenei koncertek, gyermek és családi programok, a szálláshelyeken feldíszített karácsonyfák, és meglepetések várják a családokat, hogy az ünnep, pihenéssel és kényeztetéssel is kiegészülhessen.

További részletek és ajánlatok a www.hajduszoboszlo.hu/karacsony weboldalon

Pihenés az ünnepi időszakokban Hajdúszoboszlón

December utolsó napján ismét az eltelt évet búcsúztatjuk, és köszöntjük a 2014-es új esztendőt.
Az év végi időszakban (2013.12.27-2014.01.03) Hajdúszoboszló szálláshelyein szilveszteri csomagajánlatok foglalhatóak (előfoglalással kedvezményesen), melyek ezekben a napokban az alapszolgáltatások mellett meglepetésprogramokat is tartalmaznak. A műsorok hozzájárulnak az ünnepi hangulat fokozásához és ahhoz, hogy az utolsó éjszakán kellő kedélyállapotban lépjünk át az új évbe.

Pihenés az ünnepi időszakokban Hajdúszoboszlón

 

Az év végi esemény a város egyik kiemelt rendezvénye is, mely “Óévbúcsúztató szilveszteri csergetés” néven Hajdúszoboszlón hagyományosan minden évben megrendezésre kerül, szabadtéri koncertek és további programok kíséretében.
A fürdővárosba látogatók ezenkívül a szállodák, panziók, éttermek vendégeként a szilveszteri vacsorával egybekötött változatos programokon való részvétellel is búcsúztathatják az óévet.

További információk és ajánlatok
www.hajduszoboszlo.hu/szilveszter weboldalon.

 

A részletes programkínálatról és kedvezményes szállásajánlatokról további információ a www.hajduszoboszlo.hu oldalon, valamint a https://www.facebook.com/hajduszoboszlo.a.feludulohely oldalon található.

 

Pihenés az ünnepi időszakokban Hajdúszoboszlón

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top