Utazás

Felejthetetlen élményeket karácsonyra!

A karácsony közeledtével mindig nehéz a választás, hogy mi lehetne az az ajándék, amellyel kifejezhetjük szeretetünket és amellyel mosolyt csalhatunk szeretteink arcára. Ajándékozzon pihentető, szép pillanatokat és maradandó élményeket hazánk valamelyik neves wellness szállodájába! Mi ebben is segítünk! A legjobb ajánlatokat ajándékutalvány vásárláshoz össze is gyűjtöttük önnek!

 

 Exkluzív karácsonyi ajándék

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

A tökéletes meglepetés – ajándékozzon pihenést! Exkluzív ajándékutalvány az ünnepekre, elérhető áron! A Puchner Kastélyszállóba szóló utalvánnyal szerettei kellemes napokat tölthetnek varázslatos környezetben: 3 éjszaka szállás, félpanziós ellátással 50 000 Ft/2fő/3éj áron!

A bikali Puchner Kastélyszálló a Mecsek lábánál, hívogató völgyekkel szabdalt, dimbes-dombos, varázslatos vidéken található, egy több mint 14 hektáros, ősfákkal övezett birtokon.

 

Gyönyörű környezetben egy gyönyörűen felújított kastély és egy történelmi kalandpark várja mindazokat, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak távol a város zajától. A vendégek különböző hangulatú szobák, étkezési helyszínek és fürdők közül választhatnak. A szálloda családbarát szálláshely, a dolgozók azon igyekeznek, hogy minden családtag egyformán jól érezze magát az ott töltött idő alatt. A szállóvendégek számára számos program színesíti a pihenést: kézműves, gasztronómiai, állatos, életmód és harcászati tevékenységek mellett, színészek által előadott vidám színi előadásokon is részt vehetünk. A kifejezetten gyerekeknek, családoknak vagy pároknak szóló programok havonta változnak!

A kastélyszálló területén elhelyezkedő Reneszánsz Élménybirtokon hihetetlenül izgalmas időutazásban lehet részünk!

Lepje meg családját, barátait, kollégáit olyan karácsonyi ajándékkal, amit sosem felednek el!

PUCHNER BIRTOK – BIKAL

Puchner Kastélyszálló**** és Reneszánsz Élménybirtok

7346 Bikal, Rákóczi u. 22.

Tel.:72-459-546, 547, 548

Fax: 72-459-549

info@puchner.hu, info@elmenybirtok.hu

www.puchner.hu, www.elmenybirtok.hu

 

Pihenés ajándékba

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Az idő pótolhatatlan kincs, a magunkra fordított idő ajándék. Gondolt már arra, hogy olyan ajándékkal szerezzen örömet szeretteinek – családjának, barátainak – amely időt és pihenést, kikapcsolódást és kényeztetést jelent? Néhány értékes napot távol a hétköznapok nyüzsgésétől, távol a stressztől, ahol gondtalan meghittségben együtt tölti idejét a család, a barátok. Mi lehet ennél jobb ajándék, időt adni magunknak, családdal vagy édes kettesben?

 

Ajándékozzon szállodai pihenést szeretteinek, lepje meg őket szállodai élményekkel! A természet közelségét és a családias hangulatot kedvelőknek sárvári napokat, a korlátlan eszem-iszom és aktív wellness élményét keresőknek bükfürdői all inclusive hétvégét ajánlunk.

A 2 éjszakás pihenésre, 2 főre szóló Danubius utalványokat a Danubius Health Spa Resort Sárvár és Danubius Health Spa Resort Bük szállodákba sorban állás nélkül, kényelmesen megrendelheti e-mailen, telefonon vagy online!

Elérhetőségek:

Danubius Health Spa Resort Sárvár ****

Web: http://www.danubiushotels.hu/szallodak-sarvar/danubius-health-spa-resort-sarvar

Email: sarvar.reservation@danubiushotels.com

 

Danubius Health Spa Resort Bük ****

Web: http://www.danubiushotels.hu/szallodak-bukfurdo/danubius-health-spa-resort-buk

E-mail: buk.reservation@danubiushotels.com

 

Örömteli ajándékozás karácsonyra

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Mindannyian nyugalomra és bensőséges ünnepre vágyunk, azt szeretnénk, ha a karácsonyi ajándékozás személyre szóló meglepetés lenne. A sokasodó év végi teendők miatt azonban nem mindig marad idő arra, hogy szeretteink számára megtaláljuk a legjobb, legszebb és talán a legnagyobb örömet jelentő ajándékot. Engedje meg, hogy most mi levegyük válláról az ajándékvásárlás terhét.
Szeretteinek, de akár kiemelt üzleti partnereinek is egyedi ajándékkal kedveskedhet az ünnep alkalmából, ha karácsonyi ajándékutalványaink valamelyikét nyújtja át számukra.

 

Ön döntheti el, hogy tetszőleges csomagot állít össze szolgáltatásainkból, vagy csupán az értéket határozza meg, és a választást a megajándékozottra bízza. Gondoskodjon időben az igazi meglepetésről!

Aki Carbona pihenést ajándékoz szerettei vagy üzletfelei számára, biztos lehet abban, hogy a karácsonyfa csillogó fényei mellett szerettei szemében is megcsillannak majd az örömkönnyek.

Elérhetőség:

NaturMed Hotel Carbona****superior, Hévíz
Web: www.carbona.hu
E-mail: hotel@carbona.huFelejthetetlen élményeket karácsonyra!

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top