Utazás

Utazz, szeress, és légy boldog

Szeretni nemcsak a szerelmünket és a családunkat kell, hanem önmagunkat is. Ennek az egyik legtökéletesebb módja az utazás.

Sokan nem ünneplik a Valentin-napot, mondván, “akit szeretek, egész évben szeretem, nem csak ezen az egy napon” – vallja bloggerünk. – De vajon a fennmaradó 364 napban kimutatjuk-e mindig a szeretetünket a másik felé? Én személy szerint szeretem megünnepelni a szeretetet, szerelmet, na nem giccses módon és nem is ajándékokkal, hanem odafigyeléssel, törődéssel.

Utazz, szeress, és légy boldog

Szeretni persze nemcsak a szerelmünket és a családunkat kell, hanem önmagunkat is és ennek kifejezésének az egyik legtökéletesebb módja az utazás. Az utazások alkalmasak arra, hogy jobban megismerjük magunkat, új helyeket felfedezve feltöltődhetünk, és az élményeket elraktározva lesz mire emlékeznünk szomorú vagy szürke napokon.

Utazz, szeress, és légy boldog

 

Itt egy olyan összeállítás, amely a szerelemhez és utazáshoz egyaránt kapcsolódik, mert ahogy az egyik kép is fogalmaz: “what we all want in life, to travel, fall in love and be happy”.

Utazz, szeress, és légy boldog
 
“Utazz, szeress és légy boldog”-képekért kattints a Mert utazni jó blogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top