Utazás

Hajdúszoboszló a felüdülőhely!

Hajdúszoboszló az Alföld legismertebb fürdővárosa.
Hajdúszoboszló a felüdülőhely!

Ezt az elismerést elsősorban gyógyvizének és gyógyfürdőjének köszönheti, mely nyolc évtizedes múltra tekint vissza. Hajdúszoboszló fő vonzereje Európa legnagyobb fürdőkomplexumának szolgáltatáskínálata, mely három generáció számára biztosít feltöltődést egész évben.

A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum több területen is fejleszti szolgáltatáskínálatát a 2014-es évben. A jelenlegi projekteknek köszönhetően megújul a gyógyfürdő fedett csarnoka, a strand új gyermek-kalandmedencékkel, míg az Aquapark új extrém elemekkel fog bővülni. A fejlesztések idején a gyógyfürdő vendégei, akik kezelést vesznek igénybe, ingyen fürdőzhetnek az Aqua-Palace élménymedencéiben, valamint további 10% kedvezmény jár a törzsvendégeknek a 10%-kal már csökkentett kezelési csomagárakból. A kedvezményes ajánlat 2014. március 14-ig érvényes. Élj a kedvezményes lehetőséggel, légy vendégünk 2014 tavaszán Hajdúszoboszlón.

Hajdúszoboszló a felüdülőhely!

A felüdülőhely színes szálláspalettáján mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő szálláshelyet. Az év tavaszi időszakában kedvezményes előszezoni áron foglalhatsz, a kiemelt időszakokban pedig egyedi ajánlatok biztosítják a teljes kikapcsolódást, felüdülést. Március elejétől május végéig tavaszi és húsvéti akciós csomagajánlatok közül választhatsz, ha a nyárelő időszakában az alföldi fürdővárosban szeretnél pihenni. Keresd fel Hajdúszoboszló hivatalos turisztikai oldalát, a http://www.hajduszoboszlo.hu/akciok weboldalt, ahol tájékozódhatsz részletesen az ajánlatokról.

Hajdúszoboszló a felüdülőhely!

A fürdő- és szállás-kínálat mellett a tavaszi hónapokban Hajdúszoboszlón kiemelt rendezvények is várják a látogatókat. A fesztiváli kínálatból ajánlott a kulturális Szoboszlói Művészeti Napok és a gasztronómiai Hajdúszoboszlói Grillétel- és Sörfesztivál & Harley Davidson Gastroride rendezvényekre ellátogatni, hiszen több napon keresztül változatos programok közül lehet választani. Mindkét rendezvény az országos ismertségű fellépők mellett a helyi kulturális és zenei élet jeles képviselőit is felvonultatja, mely által a programok egyedi hajdúszoboszlói jellege garantált. Ezt egészíti ki a helyi vendéglátók által kínált gasztronómiai kínálat, mely miatt szintén megéri, hogy ellátogass a fürdőhelyre a tavaszi időszakban.

Hajdúszoboszló vár téged és családodat, hogy megtapasztalhasd a felüdülés élményét!

Hajdúszoboszló a felüdülőhely!


A részletes programkínálatról és kedvezményes szállásajánlatokról további információ a www.hajduszoboszlo.hu oldalon, valamint a
https://www.facebook.com/hajduszoboszlo.a.feludulohely oldalon található.

Hajdúszoboszló a felüdülőhely!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top