Utazás

Szállásunk egy kolostor

Napjainkban egyre több ember véli úgy, hogy nemcsak testi, hanem lelki pihenésre, szellemi megtisztulásra is szüksége lenne. Hol máshol lehetne ezt könnyebben véghezvinni, mint egy egykori kolostorban.

A szerzetesi cellákból utánozhatatlan hangulatú, szállodai színvonalú lakóhelyiségek jöttek létre a sopronbánfalvi kolostorban. Nincs két egyforma szoba, a méret, a fürdő, az elrendezés, a kilátás és a berendezés minden lakóhelyiséget sajátos egyediséggel ruház fel. A szobák tájolásuktól függően a kolostor melletti erdőre, a kolostor saját zárt parkjára, Sopronbánfalva kertvárosra, illetve az épület belső udvarára tekintenek. Többségük átalakított eredeti szerzetesi, kis részük hasonló atmoszférájú, újonnan kialakított szoba. A kolostorban 23 szoba várja azokat, akik egy kis időre el szeretnének vonulni csendes magányukba. Távol a stressztől, a mindennapi megpróbáltatásoktól. A szobák mindegyike fürdőszobás.

Szállásunk egy kolostor

 

Elvonulási és oktatási központjuk létrehozásával azt a célt tűzték ki, hogy olyan szellemiségű helyet teremtsenek, amelyet vallási hovatartozásra, filozófiai beállítottságra, világnézeti és hitbéli meggyőződésre való tekintet nélkül minden ember a sajátjának érezhet.

Az egyedi szolgáltatásokról és az épület történetéről az Utazz másképp blogon olvashatsz.

Szállásunk egy kolostor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top